S Sercan Yeşil Ziyaretçi 24 Ağustos 2013 #21 Kodu gönderdiysen felan gelmedi. E postayı yukardaki mesaja yazmıştım. - - - Güncellendi - - - Kodu aldım çok saol. İstediğim zaman kullanabiliyorum di mi ? Orda öyle kalsa bir şey olmaz. Herhalde ?
Kodu gönderdiysen felan gelmedi. E postayı yukardaki mesaja yazmıştım. - - - Güncellendi - - - Kodu aldım çok saol. İstediğim zaman kullanabiliyorum di mi ? Orda öyle kalsa bir şey olmaz. Herhalde ?
S Soner Gül Ziyaretçi 24 Ağustos 2013 #22 sercan2124 dedi: Kodu aldım çok saol. İstediğim zaman kullanabiliyorum di mi ? Orda öyle kalsa bir şey olmaz. Herhalde ? Genişletmek için tıkla... Evet istediğin zaman kullanabilirsin
sercan2124 dedi: Kodu aldım çok saol. İstediğim zaman kullanabiliyorum di mi ? Orda öyle kalsa bir şey olmaz. Herhalde ? Genişletmek için tıkla... Evet istediğin zaman kullanabilirsin
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 24 Ağustos 2013 #23 Şimdi n56vz ye kursam abim 15 güne pcyi götürecek oyunda onla beraber harap olur. O yüzden msi ye saklıyayım. Saol.
Şimdi n56vz ye kursam abim 15 güne pcyi götürecek oyunda onla beraber harap olur. O yüzden msi ye saklıyayım. Saol.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 24 Ağustos 2013 #24 Alakası yok. Kendi hesabına girmiyor musun? Ağabeyine verirken oyunu sil bu kadar.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 24 Ağustos 2013 #25 Burdayken oynasın oynasın oraya gitsin oyun hani desin. ?