F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 7 Ocak 2023 #11 Ekselansce dedi: Kuruyemiş ve cips yemeyi bırakın Genişletmek için tıkla... 1 aydır falan zaten tüketmiyorum.
Ekselansce dedi: Kuruyemiş ve cips yemeyi bırakın Genişletmek için tıkla... 1 aydır falan zaten tüketmiyorum.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 8 Ocak 2023 #12 F 16 Fighting Falcon dedi: Duş aldıktan sonra bile burnum çok yağlı oluyor, bildiğin ellediğin zaman ıslaklık hissediyorum. Nasıl geçer bu durum? Genişletmek için tıkla... Hocam yaşınız kaç? Çünkü bende de oluyor o. Eğer ergenlik yaşlarıysa vücutta salgılanan bazı hormonlardan dolayı vücudun belli yerlerinde yağlanma olur.
F 16 Fighting Falcon dedi: Duş aldıktan sonra bile burnum çok yağlı oluyor, bildiğin ellediğin zaman ıslaklık hissediyorum. Nasıl geçer bu durum? Genişletmek için tıkla... Hocam yaşınız kaç? Çünkü bende de oluyor o. Eğer ergenlik yaşlarıysa vücutta salgılanan bazı hormonlardan dolayı vücudun belli yerlerinde yağlanma olur.