Burnum kırılmış olabilir mi?

Saintes Maries

Decapat
Dün arkadaşımın kafası yanlışlıkla burnuma geldi. Yok denecek kadar az kanama oldu ve burnum kızardı. Bugün burnumu tutup sağa sola sallayınca ufak bir acı hissediyorum. Ve dün akşam gibi burnum tıkalıydı. Banyo yapıp dışarı çıktığım için olabilir. Burnumda kırık var mıdır?

Elin ile burun kemiğini yokla ciddi manada bir kırık varsa elinle hissedersin. Çatlak da olabilir uzun süre devam ederse doktora git. Sadece darbe aldığı içinde acıyor olabilir.

Bir sağlık ocağına gidin her ihtimale karşı.

Ufak bir acı hissediyorsan kırılacağını sanmıyorum. Kırılsa yerinde duramazdın.

Elin ile burun kemiğini yokla ciddi manada bir kırık varsa elinle hissedersin. Çatlak da olabilir uzun süre devam ederse doktora git. Sadece darbe aldığı içinde acıyor olabilir.
Burnumun uç kısmına parmağımı sokup sağ sol yapınca yumuşak gibi geliyor sizde de öyle mi?

Daha önce herhangi bir kemiğiniz kırıldı mı?

Evet yüzük parmağım 1 hafta o şekil kaldım acı yoktu sadece davul gibi şişmişti incilmiştir dedim gitmemiştim hastaneye. Sonrasında gittiğimde kırık çıkık aynı zamanda çatlak vardı. Kırılsa yerinde duramazsın dünyanın en büyük yalanlarından biridir sadece kendimden değil bir çok kişide de gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…