Burnuma sert darbe aldım

junglerules

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Burnuma çok sert darbe aldım. Kanama ve yamulma gibi şeyler olmadı ama hem çok sızlıyor hem de şişti. Kırılma olduğunu pek düşünmüyorum ama gene de bilmiyorum. Tavsiyeniz vs. varsa şimdiden teşekkürler.

Doktora gitmeniz daha iyi olur. (Burada doktor yok, bir de yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir) KBB randevu alabilirsiniz.

Doktora gitmeniz lazım tabii ki, darbeyi görmeden, burnunuzu görmeden, film çekmeden kimse bir tavsiye veremez.

Acile veya bir ortopedi uzmanına gitmen iyisi olacaktır ama önerim ortopedi doktorudur çünkü bazı acil doktorları kırığı görseler bile kırık demiyorlar veya görmüyorlar veya anlamıyorlar ama randevu almak biraz zor devlet hastanelerinden. En azından bir acile gitmenizde fayda var.

Doktora gitmeniz daha iyi olur. (Burada doktor yok, bir de yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir) KBB randevu alabilirsiniz.
Tavsiyem doktor dışında kimseden tavsiye almaman. Yazmaya verdiğin vakiti doktora gitmekte kullan.
Doktora gitmeniz lazım tabii ki, darbeyi görmeden, burnunuzu görmeden, film çekmeden kimse bir tavsiye veremez.
Geçmiş olsun ben de burnumu duvara çarpmıştım deneyimli olduğum için kendi ellerimle yerine oturtmuştum.
Doktora gidene kadar buz ile üzerine pres yapmanız iyi olur.
Bir süredir buz bastırıyorum şu an çok bastırmadığım sürece acı yok şişikte biraz indi hala doktora gitmelimiyim?

Bir süredir buz bastırıyorum şu an çok bastırmadığım sürece acı yok şişikte biraz indi hala doktora gitmeli miyim?
Abi şimdi burada doktor olan olsa bile muayene etmeden nerden bilsin ne olduğunu? Biraz mantıklı ol yani. Darbe var darbe var şiddetine göre değişir. Doktor olan olsa bile sadece bir yazıya bakarak hastayı nasıl muayene edebilir ki?

Ek olarak ayak falan olsa şahsi olarak bu kadar isteksizsen doktora gitmemeyi kendim olsa hadi neyse derim de özellikle burnun şakası çok yoktur onu söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…