Merhaba arkadaşlar. Kafama aşırı taktığım konudan sizlere bahsetmek istiyorum. Benim 2 sene önce çok güzel burnum vardı. Şu an 17 yaşındayım. 2 sene önce ergenliğe girdim. Çok geç girdim ve bir ay içinde birden boyum uzadı. Burnumda aniden büyüdü ve kemer çıktı. Çirkin bir hal aldı kusursuz burundan eser kalmadı ben hep ağzım açık uyuyormuşum burun eti varmış herhalde. Burun eti burun şeklimi bozmuş olabiliri mi sizce? Bir de aniden büyümeden kaynaklı olabilir mi? Gerçekten çok kafaya takıyorum. Bir sorum daha vardı sosyal medayada Japon'ların yaptığı burun kaldırma işlemini gördüm. Kulak cubuğunu kesip burnuna sokuyorsun. Burun ucuna gelecek şekilde ve burnun ucu kalkık duruyor. Sadece merakımdan yapmıştım burnuma sokarken çok zorlandım. Burnumun ucu bayağı esneyip acımıştı. Çıkarırkende burnumun içi yara olmuştu ama çok acı olmamıştı. Çıkardıktan sonrada morluk vs olmadı acı olmadı yani fakat benim burnumun ucunun yamulduğunu fark ettim sonradan yani burun ucumun biri yukarıda hafif biri aşağıda asimetrikti daha önceden böyle bir şey fark etmedim sizce bu işlemden kaynaklı olabilir mi yoksa kendim mi yeni fark ettim çünkü çıktıktan sonra ağrı olmadı. Ağrı olmadan buruna çubuk girdi diye ucunun şekli değişir mi ki? Bayağı zorlamıştım ama ağrı olmadı dediğim gibi bütün sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Aşırı kafaya takıyorum.