V valid123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #11 starkia dedi: Burun spreyi varsa 2 fıs sık. Lavaboda sümkür. Yatmadan 2 burun deliğine de sivri peçete sok. Genişletmek için tıkla... Yok malesef D. matrokor dedi: Benim burnum ne zaman tıkansa böyle açıyorum. Umarım işine yaramıştır. Genişletmek için tıkla... matrokor dedi: Yarım bardak suya 1 çay kaşığı tuz at. İyice karıştır ve burnuna çekip genizlerine kadar getir, daha sonra geri püskürt. Not: Çok fazla yapma tahriş olur burnun. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadi. valid123 dedi: Yok maalesef D. Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Başka yöntemi olan yok mu? matrokor dedi: Benim burnum ne zaman tıkansa böyle açıyorum. Umarım işine yaramıştır. Genişletmek için tıkla... Denedikten sonra burnum iyice tıkandi. Son düzenleme: 23 Temmuz 2020
starkia dedi: Burun spreyi varsa 2 fıs sık. Lavaboda sümkür. Yatmadan 2 burun deliğine de sivri peçete sok. Genişletmek için tıkla... Yok malesef D. matrokor dedi: Benim burnum ne zaman tıkansa böyle açıyorum. Umarım işine yaramıştır. Genişletmek için tıkla... matrokor dedi: Yarım bardak suya 1 çay kaşığı tuz at. İyice karıştır ve burnuna çekip genizlerine kadar getir, daha sonra geri püskürt. Not: Çok fazla yapma tahriş olur burnun. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadi. valid123 dedi: Yok maalesef D. Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Başka yöntemi olan yok mu? matrokor dedi: Benim burnum ne zaman tıkansa böyle açıyorum. Umarım işine yaramıştır. Genişletmek için tıkla... Denedikten sonra burnum iyice tıkandi.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 23 Temmuz 2020 #12 Burun spreyi sıktıktan sonra direk yat o burun deliğine bir peçete tıkayıp. Direk yatarsın zaten fazla dert etme.
Burun spreyi sıktıktan sonra direk yat o burun deliğine bir peçete tıkayıp. Direk yatarsın zaten fazla dert etme.
V valid123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #13 Lee Everett dedi: Burun spreyi sıktıktan sonra direk yat o burun deliğine bir peçete tıkayıp. Direk yatarsın zaten fazla dert etme. Genişletmek için tıkla... Yok sprey işte olsa zaten bu konuyu açmazdim.
Lee Everett dedi: Burun spreyi sıktıktan sonra direk yat o burun deliğine bir peçete tıkayıp. Direk yatarsın zaten fazla dert etme. Genişletmek için tıkla... Yok sprey işte olsa zaten bu konuyu açmazdim.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 23 Temmuz 2020 #14 Nefes alma 1 dakika sonra vücudun hayatta kalma fonksiyonlarını salıp burnun açılacaktır.
V valid123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #15 xCheesy99 dedi: Nefes alma 1 dakika sonra vücudun hayatta kalma fonksiyonlarını salıp burnun açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun açabildim. xCheesy99 dedi: Nefes alma 1 dakika sonra vücudun hayatta kalma fonksiyonlarını salıp burnun açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl sana en iyi cevap verebilirim?
xCheesy99 dedi: Nefes alma 1 dakika sonra vücudun hayatta kalma fonksiyonlarını salıp burnun açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun açabildim. xCheesy99 dedi: Nefes alma 1 dakika sonra vücudun hayatta kalma fonksiyonlarını salıp burnun açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl sana en iyi cevap verebilirim?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Temmuz 2020 #16 xCheesy99 dedi: Nefes alma 1 dakika sonra vücudun hayatta kalma fonksiyonlarını salıp burnun açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bordo bereli misiniz?
xCheesy99 dedi: Nefes alma 1 dakika sonra vücudun hayatta kalma fonksiyonlarını salıp burnun açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bordo bereli misiniz?
V valid123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #17 Hepiniz iyi ki varsınız en azından bir tavsiye verdiniz çalışmasa veya yapamasam bile teşekkür ederim Allah rahatlık versin ben yatiyorum.
Hepiniz iyi ki varsınız en azından bir tavsiye verdiniz çalışmasa veya yapamasam bile teşekkür ederim Allah rahatlık versin ben yatiyorum.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 23 Temmuz 2020 #18 kandes2 dedi: Hocam bordo bereli misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 23 Temmuz 2020 #19 Vicks mentolü sayesinde kısa sürede açıyor ama sorun çözülmüş heralde
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #20 Burun spreyi dışında diğer yöntemler işe yaramıyor bende.