Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Haziran 2021 #11 Birisi42 dedi: Hocam gittiğimiz doktor gerçekten iyi bir doktor. Babam savcı olduğu için ücret de almadıkları için en iyi doktora gittik. Anlaşmalı onların adliyesiyle. Hangisi hocam? Burun mu boğaz mı? Memnunum hocam. Zaten alerji de olduğu için ben de. Genişletmek için tıkla... Hocam yaşınız gelene kadar 2 sprey verip geçerler. Bizim bir Aile hekimi vardı benim nerdeyse bütün hastıklarıma çare buldu. Bir tek burunuma bulmadı. 5-10 tane kulak burun boğaz dolaştım. Gene sonuç aynı.
Birisi42 dedi: Hocam gittiğimiz doktor gerçekten iyi bir doktor. Babam savcı olduğu için ücret de almadıkları için en iyi doktora gittik. Anlaşmalı onların adliyesiyle. Hangisi hocam? Burun mu boğaz mı? Memnunum hocam. Zaten alerji de olduğu için ben de. Genişletmek için tıkla... Hocam yaşınız gelene kadar 2 sprey verip geçerler. Bizim bir Aile hekimi vardı benim nerdeyse bütün hastıklarıma çare buldu. Bir tek burunuma bulmadı. 5-10 tane kulak burun boğaz dolaştım. Gene sonuç aynı.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Haziran 2021 #12 Şükrü Ali Ögel dedi: Hocam yaşınız gelene kadar 2 sprey verip geçerler. Bizim bir Aile hekimi vardı benim nerdeyse bütün hastıklarıma çare buldu. Bir tek burnuma bulmadı. 5-10 tane kulak burun boğaz dolaştım. Gene sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Biz daha yeni öğrendik hocam. Bana ayakta sorun olmuyor ama yatarken rahatsız oluyorum.
Şükrü Ali Ögel dedi: Hocam yaşınız gelene kadar 2 sprey verip geçerler. Bizim bir Aile hekimi vardı benim nerdeyse bütün hastıklarıma çare buldu. Bir tek burnuma bulmadı. 5-10 tane kulak burun boğaz dolaştım. Gene sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Biz daha yeni öğrendik hocam. Bana ayakta sorun olmuyor ama yatarken rahatsız oluyorum.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Haziran 2021 #13 Birisi42 dedi: Biz daha yeni öğrendik hocam. Bana ayakta sorun olmuyor ama yatarken rahatsız oluyorum. Genişletmek için tıkla... Ben burnumdan nefes verince "Kıgh" benzeri bir ses çıkıyor. Ailem diyor yapma diye elimden olan bir şey değil. Gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse.
Birisi42 dedi: Biz daha yeni öğrendik hocam. Bana ayakta sorun olmuyor ama yatarken rahatsız oluyorum. Genişletmek için tıkla... Ben burnumdan nefes verince "Kıgh" benzeri bir ses çıkıyor. Ailem diyor yapma diye elimden olan bir şey değil. Gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Haziran 2021 #14 Şükrü Ali Ögel dedi: Ben burnumdan nefes verince "Kıgh" benzeri bir ses çıkıyor. Ailem diyor yapma diye elimden olan bir şey değil. Gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bende yemek falan yerken sesli nefes alıyorum. Ne çok hastaymışım ben de.
Şükrü Ali Ögel dedi: Ben burnumdan nefes verince "Kıgh" benzeri bir ses çıkıyor. Ailem diyor yapma diye elimden olan bir şey değil. Gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bende yemek falan yerken sesli nefes alıyorum. Ne çok hastaymışım ben de.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Haziran 2021 #15 Birisi42 dedi: Hocam bir de bende yemek falan yerken sesli nefes alıyorum. Ne çok hastaymışım ben de. Genişletmek için tıkla... Onu ben yaşıyorum. Asıl sorun burundan nefes verince çıkan tuhaf ses.
Birisi42 dedi: Hocam bir de bende yemek falan yerken sesli nefes alıyorum. Ne çok hastaymışım ben de. Genişletmek için tıkla... Onu ben yaşıyorum. Asıl sorun burundan nefes verince çıkan tuhaf ses.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Haziran 2021 #16 Şükrü Ali Ögel dedi: Onu ben yaşıyorum. Asıl sorun burundan nefes verince çıkan tuhaf ses. Genişletmek için tıkla... Evet, çok az da olsa olabiliyor. Phiff diye.
Şükrü Ali Ögel dedi: Onu ben yaşıyorum. Asıl sorun burundan nefes verince çıkan tuhaf ses. Genişletmek için tıkla... Evet, çok az da olsa olabiliyor. Phiff diye.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Haziran 2021 #17 Birisi42 dedi: Evet, çok az da olsa olabiliyor. Phiff diye. Genişletmek için tıkla... Bunun tam çözümünü bilmiyorum ama, birilerin benle aynı sorunu yaşaması üzdü.
Birisi42 dedi: Evet, çok az da olsa olabiliyor. Phiff diye. Genişletmek için tıkla... Bunun tam çözümünü bilmiyorum ama, birilerin benle aynı sorunu yaşaması üzdü.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Haziran 2021 #18 Şükrü Ali Ögel dedi: Bunun tam çözümünü bilmiyorum ama, birilerin benle aynı sorunu yaşaması üzdü. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Ben normal sanırdım bunu.
Şükrü Ali Ögel dedi: Bunun tam çözümünü bilmiyorum ama, birilerin benle aynı sorunu yaşaması üzdü. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Ben normal sanırdım bunu.