O orhan özgün Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #1 Arkadaşlar İş Bankası verdi bana bu kartı. Lise 1 öğrencisiyim.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Şubat 2018 #2 Evet alışveriş yapabilirsin. Bakiye olmasa bile harçlık avansı vermekteler onu kullanırsın. Bursun yattığında ondan düşürürler.
Evet alışveriş yapabilirsin. Bakiye olmasa bile harçlık avansı vermekteler onu kullanırsın. Bursun yattığında ondan düşürürler.
O orhan özgün Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #3 THE_MILLER dedi: Evet alışveriş yapabilirsin. Bakiye olmasa bile harçlık avansı vermekteler onu kullanırsın. Bursun yattığında ondan düşürürler. Genişletmek için tıkla... Bu avans kaç TL acaba?
THE_MILLER dedi: Evet alışveriş yapabilirsin. Bakiye olmasa bile harçlık avansı vermekteler onu kullanırsın. Bursun yattığında ondan düşürürler. Genişletmek için tıkla... Bu avans kaç TL acaba?
L lisagawski Kilopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #4 370 tl oluyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Şubat 2018 #5 Burs miktarı kadardı diye hatırlıyorum. Şu an durum nedir tam bilmiyorum, banka ile iletişime geçersen daha net bilgi verirler.
Burs miktarı kadardı diye hatırlıyorum. Şu an durum nedir tam bilmiyorum, banka ile iletişime geçersen daha net bilgi verirler.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #6 Hocam burs kartı ile yapılmıyormuş. Banka ile görüştüm. Emin misiniz siz?
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 5 Şubat 2018 #7 astigmat13 dedi: Hocam burs kartı ile yapılmıyormuş. Banka ile görüştüm. Emin misiniz siz? Genişletmek için tıkla... İlk imza olabilir mi?
astigmat13 dedi: Hocam burs kartı ile yapılmıyormuş. Banka ile görüştüm. Emin misiniz siz? Genişletmek için tıkla... İlk imza olabilir mi?
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #8 ornitorenx dedi: İlk imza olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam biraz açar mısınız?
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 5 Şubat 2018 #9 astigmat13 dedi: Anlamadım hocam biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kartın türü ilk imza olabilir mi? Konu sahibine yazmıştım ama sizi alıntılanmışım. Ziraat Bankası'nın kartı ile yapılıyor fakat İş Bankası'nın kartıyla yapılmıyor.
astigmat13 dedi: Anlamadım hocam biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kartın türü ilk imza olabilir mi? Konu sahibine yazmıştım ama sizi alıntılanmışım. Ziraat Bankası'nın kartı ile yapılıyor fakat İş Bankası'nın kartıyla yapılmıyor.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #10 ornitorenx dedi: Kartın türü ilk imza olabilir mi? Konu sahibine yazmıştım ama sizi alıntılanmışım. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. İmza ile aldık kartı. Online alışverişe açmaya kalktığımızda kart uygun değil diyor.
ornitorenx dedi: Kartın türü ilk imza olabilir mi? Konu sahibine yazmıştım ama sizi alıntılanmışım. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. İmza ile aldık kartı. Online alışverişe açmaya kalktığımızda kart uygun değil diyor.