Çözüldü Burs kesilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TrYaSaR51

Hectopat
Daha fazla  
Şu an ortalamam mat 1 ve fizik 1'den kaldığım için 1.70 bütlemelere gireceğim şu anlık 2'nin altında olduğu için bursum kesilir mi? Veya burs kesilmesi için dönem sonu ortalamasına mı yoksa genel ortalamaya mı bakılıyor biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani 2.dönemin sonundaki hem güz hem bahar döneminin ortalamasına bakılar kara veriliyor hocam doğru muyum?

Müsait olmadığım için daha yeni yazabildim kusura bakmayın hocam.
Doğrusun hocam, sorun değil. Sene sonunda tüm sınavların, bütlerin sonuçlandırıldığında ve sene bittiğimde GANO yazan yerde 2.00 üstü bir not olmalı. Sene içindeki notlarının önemi yok.
Bahar dönemi sonundaki genel not ortalamana, GANO'na bakılır. Eğer sene sonunda 2.00 altında kalırsa ortalaman, Ekim ayında bursun krediye döner.

Yani 2.dönemin sonundaki hem güz hem bahar döneminin ortalamasına bakılar kara veriliyor hocam doğru muyum?

Doğrusun hocam, sorun değil. Sene sonunda tüm sınavların, bütlerin sonuçlandırıldığında ve sene bittiğimde GANO yazan yerde 2.00 üstü bir not olmalı. Sene içindeki notlarının önemi yok.

Çözüm

Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için, tekrar geç baktım müsait olmadığımdan tekrar kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı