Burs nerelerden alınabilir?

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, KYK ve diğer özel yerlerden burs almak istiyorum. Burs nerelerden alınabilir yardımcı olur musunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum, ilk defa alacağım çoğu şeyi başvuru bile nasıl yapılıyor bilmiyorum. KYK bursu için hiçbir yerden burs almamam gerekiyormuş galiba, KYK çıkmazsa mı diğerlerine başvurmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bunu anlamadım. Çoğu KYK kredisini kabul ediyor ama bursunu ya da diğer bursları kabul etmiyor. E hepsine başvurup hangisi çıkarsa mı demem gerekli yoksa 1 tane başvurup çıkmasını beklemem mi gerekli? Diyelim KYK bursu çıktı boşa mı başvurmuş olacağım vs. Anlamadım.

Üniversite öğrencisiyseniz, T3 Vakfı'nın burs programına da başvurabilirsiniz.
Yolsuzdan para almakla rüşvet almanın arasında pek bir fark yok bence. Ama öğrenci adama paranın nereden geldiği pek fark etmez. Aklanmış olsa yeter.

Yolsuzdan para almakla rüşvet almanın arasında pek bir fark yok bence. Ama öğrenci adama paranın nereden geldiği pek fark etmez. Aklanmış olsa yeter.

Ya ne diyorsun sen, T3 Vakfını ne kadar tanıyorsun?

T3 Vakfı ülkede öğrencilere en çok destek çıkan kurumlardan birisi. Yolsuzluk falan geçin bunları. Adamlar kaç kere dava kazandı, belgeleri ile gösterdi...

KYK bursunun yanında vakıflardan burs alabilirsiniz. Bazı vakıfların belirli şartları oluyor, onlara bakabilirsiniz. Ancak vakıflardan burs almak, ODTÜ gibi bir üniversite kazanmak kadar zor. Herkese vermiyorlar, büyük ihtimalle sadece tanıdıklara veriyorlar. Gene de bir bakın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı