Bursa dil sınıfı açan liseler

• Konuyu başlatan deni0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 10.337

deni0

Centipat
Ben 10. sınıf öğrencisiyim ve 11. sınıfta dil sınıfında olmak istiyorum. Ancak okulumda dil sınıfı açılmıyor. Bursa'da dil sınıfı açan liseleri biliyorsanız yazar misiniz?

Kendi okulumda da açılmamıştı. Arkadaşları örgütleyip dil seçtirtmiştik. 12 kişi olunca açılıyordu o zaman. Sonra herkes kendi bölümüne gitti. İlk hafta değişim yapılabiliyordu. 4 kişi ile bölüm açma "bug'ı" bulmuş olduk. Sonrasında ilçedeki diğer okullardan bizim okulda dil bölümü olduğu için gelenler oldu. Bunu deneyebilirsiniz.

Ben 10. sınıf öğrencisiyim ve 11. sınıfta dil sınıfında olmak istiyorum. Ancak okulumda dil sınıfı açılmıyor. Bursa'da dil sınıfı açan liseleri biliyorsanız yazar misiniz?
Hangi okuldasın? Arkadaşlarım varsa eğer o okulda örgütleyebilirim.

Ben de dil bölümü olan bir lise arıyorum bulamadım hala bulduysan yardım et lütfen

Yeniceabat Anadolu Lisesinde en son 1 dil sınıfı açılıyordu, hala var mı bilmiyorum. Ulaşımı toplu taşıma olarak sıkıntılı olsa da servisleri bursanın her yerinden geçiyor.

Çelebi Mehmet Anadolu lisesi dil bölümü açıyor bilgine.
Ben de dil bölümü olan bir lise arıyorum bulamadım hala bulduysan yardım et lütfen
Çelebi Mehmet Anadolu lisesi dil bölümü açıyor bilgine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…