H Halit.tc Zeptopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Merhaba. Bursa/İnegöl/Kemal paşa mahallesi GigaFiber fiber var mı acaba? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Umarım yakın zamanda gelir. Keşke reklam yaparsanız çok severim Halit.tc dedi: Merhaba. Bursa/İnegöl/Kemal paşa mahallesi GigaFiber fiber var mı acaba? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Umarım yakın zamanda gelir. Keşke reklam yaparsanız çok severim Genişletmek için tıkla... @500498 @TurkNet Destek Ayşegül Son düzenleme: 18 Aralık 2021
Merhaba. Bursa/İnegöl/Kemal paşa mahallesi GigaFiber fiber var mı acaba? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Umarım yakın zamanda gelir. Keşke reklam yaparsanız çok severim Halit.tc dedi: Merhaba. Bursa/İnegöl/Kemal paşa mahallesi GigaFiber fiber var mı acaba? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Umarım yakın zamanda gelir. Keşke reklam yaparsanız çok severim Genişletmek için tıkla... @500498 @TurkNet Destek Ayşegül
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 20 Aralık 2021 #2 Halit.tc dedi: Merhaba. Bursa/İnegöl/Kemal paşa mahallesi GigaFiber fiber var mı acaba? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Umarım yakın zamanda gelir. Keşke reklam yaparsanız çok severim @500498 @TurkNet Destek Ayşegül Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Bursa bölgesi planlarımız arasına eklendi fakat ilçe ve mahallenizi göremedim. Dilerseniz talep olarak ekleyebilirim. Mesaj yoluyla iletişime geçtim.
Halit.tc dedi: Merhaba. Bursa/İnegöl/Kemal paşa mahallesi GigaFiber fiber var mı acaba? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Umarım yakın zamanda gelir. Keşke reklam yaparsanız çok severim @500498 @TurkNet Destek Ayşegül Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Bursa bölgesi planlarımız arasına eklendi fakat ilçe ve mahallenizi göremedim. Dilerseniz talep olarak ekleyebilirim. Mesaj yoluyla iletişime geçtim.