HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 1 Mart 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Çözüm TurkNet Destek Tutku 2 Mart 2022 HUNAxE dedi: Sorum başlıktaki gibi. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhabalar, sormuş olduğunuz bölge bu sene çalışma başlaması planlanan sahalar içerisindedir
HUNAxE dedi: Sorum başlıktaki gibi. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhabalar, sormuş olduğunuz bölge bu sene çalışma başlaması planlanan sahalar içerisindedir
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2023 #11 lecolawrld dedi: Sevgili Turknet, başka başlık açmamak için soruyorum. 1.5 senede Fethiye Mah. için hiçbir şey mi değişmedi? Hani planlama falan... @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhabalar, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. Artı 0 Eksi
lecolawrld dedi: Sevgili Turknet, başka başlık açmamak için soruyorum. 1.5 senede Fethiye Mah. için hiçbir şey mi değişmedi? Hani planlama falan... @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhabalar, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.