Bursa podyumpark gibi mekanlarda nasıl ortam yapılır?

Daha fazla  
Ben Bursa'da podyumpark civarında oturuyorum. Pek fazla arkadaşım yok, okul zamanında oluyordu fakat artık çoğuyla görüşmüyorum. Okul açıldığı zaman takılıyorduk yani bildiğin gerçek arkadaşım fazla yok. Düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum. Tipimin orta halli olduğunu düşünüyorum. Esmer 185 boyundayım. Yani "sözde kızların beğenebileceği" bir tip. Çoğunlukla insanlarla göz göze geliyorum ya da denk geliyor bilmiyorum gidip tek başıma basketbol oynuyorum ve eve geri dönüyorum ben bu ortamlarda nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl çevre yapabilirim okuldayken okulun popüler çocuğuydum. Çoğu insan beni tanıyordu fakat okul tatile girdikten sonra o halimden eser kalmadı. Ben nasıl insanlarla sosyalleşeceğim nasıl tanışacağım aslında öz güvensiz biri değilim ama insanların tavırları ve hareketleri gözümde çok düşmanca gözüküyor. Yani konuşsam beni yiyeceklermiş gibi geliyor çekiniyorum bir akıl fikir verir misiniz?

Yaşım 17.

Para lazım kardeşim para. Boyun uzunmuş tipin iyiymiş bunlar boş. Ortamlara girmek istiyor ya çok sağlam sosyal bağların ya da yeteneklerin olacak ama bu konuyu açmandan öyle bir şeye sahip olmadığın çok belli.

Evet ikisi de bende bulunmuyor, ortalama basketbol oynuyorum Handle'lerim kötü değil. Arada bilek kırdığım oluyor, fakat bu yetmiyor sanırım. Ağzım normalde iyi laf yapar ama buradaki insanlar yiyecekmiş gibi davranıyorlar. Tuhafıma gitti.
Aslında orada tanınan biriyle arkadaş olsam devamı gelecekmiş gibi geliyor bana ama daha biriyle bile arkadaş olamadım.

UP

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı