Raionxx Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Ryzen 5 2600 işlemcimin bazı pinleri yamuldu. Aslında ben yapabilirim ama riske girmek istemiyorum. Bursa'da pinleri düzeltebilecek bildiğiniz bir bilgisayarcı var mı?
Ryzen 5 2600 işlemcimin bazı pinleri yamuldu. Aslında ben yapabilirim ama riske girmek istemiyorum. Bursa'da pinleri düzeltebilecek bildiğiniz bir bilgisayarcı var mı?
akyns12 Picopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 Geçmiş olsun.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Kasım 2020 #3 Geçmiş olsun öncellikle, Beşevler tarafında Electropazar diye bir yer var her türlü tamiri yapıyorlar.
Geçmiş olsun öncellikle, Beşevler tarafında Electropazar diye bir yer var her türlü tamiri yapıyorlar.
Raionxx Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #4 Kokona Shiki dedi: Geçmiş olsun öncellikle, Beşevler tarafında Electropazar diye bir yer var her türlü tamiri yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet orayı gördüm, yarın gideceğim. Herhalde pini düzeltirler.
Kokona Shiki dedi: Geçmiş olsun öncellikle, Beşevler tarafında Electropazar diye bir yer var her türlü tamiri yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet orayı gördüm, yarın gideceğim. Herhalde pini düzeltirler.