B brousse Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #11 Hangi okul acaba, Bursa'da bu paraları isteyebilecek çok fazla okul yok. Çamlıca Anadolu Lisesi ile Nilüfer Şehitler Ortaokulundan şüpheleniyorum ama Özlüce ve Balat civarındaki okullar da olabilir.
Hangi okul acaba, Bursa'da bu paraları isteyebilecek çok fazla okul yok. Çamlıca Anadolu Lisesi ile Nilüfer Şehitler Ortaokulundan şüpheleniyorum ama Özlüce ve Balat civarındaki okullar da olabilir.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.841 Çözümler 11 16 Ağustos 2024 #12 rainman23 dedi: Genelleme yaptığınızı söylemedim zaten. Genellemeyeyim tabii diyerek kendimden bahsettim. Her yer ve herkes için konuşamam. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm, yanlış anlamışım. Bu aralar kafam allak bullak.
rainman23 dedi: Genelleme yaptığınızı söylemedim zaten. Genellemeyeyim tabii diyerek kendimden bahsettim. Her yer ve herkes için konuşamam. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm, yanlış anlamışım. Bu aralar kafam allak bullak.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 16 Ağustos 2024 #13 Tarafı belli habercilerin yaptığı haberlere inanmamak lazım. Ama gerçekse olay parmağı olan herkes soruşturmaya alınmalı.
Tarafı belli habercilerin yaptığı haberlere inanmamak lazım. Ama gerçekse olay parmağı olan herkes soruşturmaya alınmalı.