Bursa'da DisplayPort kablosu nereden alınır?

deepnees

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi ofisten eve taşıma esnasında her nasılsa DisplayPort kablosunu kaybettim. Nasıl böyle bir aptallık yaptığım konusuna girmeyeceğim oldu birşekilde. Hiçbir yerde bulamıyorum. Yer yarıldı içine girdi sanki

Neyse konumuza gelecek olursam bugün Bursa'daki neredeyse tüm mağazaları dolaştım. Vatan'dan tut MediaMarkt, Teknosa vs. Hiçbir mağazada bu kablo bulunmuyor. Ne menem bir kablodur bu anlamadım. O kadar para bayılıp sistem aldık kablosu yok. Kayboldu, dedim neyse bir şey olmaz sağlık olsun gidip alayım yok arkadaş kablo yok piyasada. HDMI ile bağladım ancak Asus Rog PG279Q ve Msi GTX 1080 için Displayport olmadan bir anlamı yok.

İnternetten almak istemiyorum kargo vs beklemek istemiyorum. Bursa'da merkez civarı nereden bulabilirim bu kabloyu bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok malesef sorgulattırdım hiçbir şekilde bu mağazalarda yok. Hatta hiç birinin sitesinde bile yok. Yarın bi Heykel civarı bilgisayarcılara bir sorucam bakalım. Büyük mağazalarda bulunmuyor. Olmadı internetten sipariş vericez mecbur. İlginç gerçekten bu kadar kullanılan ve önemli bir kablo nasıl bu bizim teknoloji mağazasıyız diye geçinen yerlerde bulunmuyor anlam veremedim. Hiç aklımda yoktu bukadar arayacağım. Girer 5 dakka alır gelirim diyordum tüm günüm buna gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…