Bursa'da ekran kartı takacak bilgisayarcı var mı?

Hasan Başak

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070 Süper
32GB DDR4 Ram
İ7 12700F İşlemci
1 Terabay SSD
Merhaba arkadaşlar. 4070 Super sipariş ettim ve farklı bir yerden de geriye kalan parçaları toplatıp montajlanmış halde getirttim. Ekran kartını nasıl takacağımı bilmiyorum ve riske de girmek istemiyorum açıkçası. Bursa'da bu işi profesyonel ve güvenilir şekilde yapacak bilindik bir bilgisayarcı var mı?

Merhaba arkadaşlar. 4070 Super sipariş ettim ve farklı bir yerden de geriye kalan parçaları toplatıp montajlanmış halde getirttim. Ekran kartını nasıl takacağımı bilmiyorum ve riske de girmek istemiyorum açıkçası. Bursa'da bu işi profesyonel ve güvenilir şekilde yapacak bilindik bir bilgisayarcı var mı?

Çok basit bir işlem kendin taksan taş çatlasa 3 dakika herhangi bir bilgisayarciya gidip hallettirebilirsin en az 200 liranı alirlar.

Hocam eliniz titriyorsa bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz ama bilgisayarcıya götürmeye değmez. Anakart'ın GPU girişinin orada ki mandalını aşağı ittirip, ekran kartını oturtacaksın. Kasanın yatık pozisyonda olması da daha iyi olur.

Vatan bilgisayar gibi yerler ücretsiz yapıyor diye biliyorum, tabi ilk kendilerine sorun. Benim bir tanıdık ücretsiz olarak komple sistemi toplatmış. Tabi kendi başınızada takabilirsiniz, baya kolay.

Gerçekten haklısınız da işte insan geriliyor. 😅 Özellikle kartı oturttuğumuz o ince kısım baya hassas duruyor sanki ufak bi yanlış açıyla yamulacak gibi.

Vatan Bilgisayar gibi yerler ücretsiz yapıyor diye biliyorum, tabii ilk kendilerine sorun. Benim bir tanıdık ücretsiz olarak komple sistemi toplatmış. Tabii kendi başınızada takabilirsiniz, bayağı kolay.

Bunu bir soracağım. Evet basit ama yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim son dakika bir aptallık riskine girmek istemiyorum 😅

Gerçekten haklısınız da işte insan geriliyor. 😅 Özellikle kartı oturttuğumuz o ince kısım baya hassas duruyor sanki ufak bi yanlış açıyla yamulacak gibi.

Bunu bir soracağım. Evet basit ama yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim son dakika bir aptallık riskine girmek istemiyorum 😅
Bozma veya kırma olasılığınız düşük ama nasıl rahat ediyorsanız öyle olsun. Genede tecrübe edinin, ileride sık sık gerekebilir. Şey derler mesela "Araba alacağın zaman bir sıkıntı olunca halletmesinide bilmen lazım" örnek olarak tekerlerk değiştirmek filan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı