bigpapiatlas Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Merhaba, Bursa'da yaşıyorum. Bilgisayar toplayacağım ve kablolar nereye takılır bilmiyorum. Bilgisayarcıya gitmek istiyorum ama tanıdığım ettiğim bir yer yok. Yardımcı olursanız sevinirim. (Kablolamayı düzgün yapıcak bir yer olsun. ) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
Merhaba, Bursa'da yaşıyorum. Bilgisayar toplayacağım ve kablolar nereye takılır bilmiyorum. Bilgisayarcıya gitmek istiyorum ama tanıdığım ettiğim bir yer yok. Yardımcı olursanız sevinirim. (Kablolamayı düzgün yapıcak bir yer olsun. )
Akay11 Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 Suryapı da pc toplama mağazası var diye biliyorum. Yardımcı olurlar.
bigpapiatlas Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #3 Akay11 dedi: Suryapı da pc toplama mağazası var diye biliyorum. Yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben internetten teker teker alıp kargoları oraya götürücem. Öyle olur mu?
Akay11 dedi: Suryapı da pc toplama mağazası var diye biliyorum. Yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben internetten teker teker alıp kargoları oraya götürücem. Öyle olur mu?
Akay11 Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #4 bigpapiatlas dedi: Hocam ben internetten teker teker alıp kargoları oraya götürücem. Öyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hocam.
bigpapiatlas dedi: Hocam ben internetten teker teker alıp kargoları oraya götürücem. Öyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hocam.
bigpapiatlas Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #5 Akay11 dedi: Anlayamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mağazadan toplamayacağım. Evdeki ürünlerimi götüreceğim ve montaj yapacaklar.
Akay11 dedi: Anlayamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mağazadan toplamayacağım. Evdeki ürünlerimi götüreceğim ve montaj yapacaklar.
lawery Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 16 Ağustos 2022 #6 bigpapiatlas dedi: Hocam ben mağazadan toplamayacağım. Evdeki ürünlerimi götüreceğim ve montaj yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Vatan, Mediamarkt gibi yerler montaj yapıyorlar.
bigpapiatlas dedi: Hocam ben mağazadan toplamayacağım. Evdeki ürünlerimi götüreceğim ve montaj yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Vatan, Mediamarkt gibi yerler montaj yapıyorlar.
bigpapiatlas Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #7 lawery dedi: Vatan, Mediamarkt gibi yerler montaj yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
lawery dedi: Vatan, Mediamarkt gibi yerler montaj yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.