Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Ben kendime kara yılanı almak istiyorum. Bursada yavru yılan satan bir mekan var mıdır? İyi Sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2023
Ben kendime kara yılanı almak istiyorum. Bursada yavru yılan satan bir mekan var mıdır? İyi Sosyaller.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 18 Aralık 2023 #2 Bahsettiğiniz şey corn snake tarzı mı?
Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 Tr_temhA dedi: Bahsettiğiniz şey corn snake tarzı mı? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam corn snake tarzı. Aklımda albino ruthven kral yılanı ve süt yılanı vardı ama bu da bayağı hoş duruyor.
Tr_temhA dedi: Bahsettiğiniz şey corn snake tarzı mı? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam corn snake tarzı. Aklımda albino ruthven kral yılanı ve süt yılanı vardı ama bu da bayağı hoş duruyor.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 18 Aralık 2023 #4 Aantares dedi: Aynen hocam corn snake tarzı. Aklımda albino ruthven kral yılanı ve süt yılanı vardı ama bu da bayağı hoş duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz canlılar için Facebook sürüngen grupları var orada bayağı satanlar var bakabilirsiniz.
Aantares dedi: Aynen hocam corn snake tarzı. Aklımda albino ruthven kral yılanı ve süt yılanı vardı ama bu da bayağı hoş duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz canlılar için Facebook sürüngen grupları var orada bayağı satanlar var bakabilirsiniz.
Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #5 Tr_temhA dedi: Hocam bu tarz canlılar için Facebook sürüngen grupları var orada bayağı satanlar var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
Tr_temhA dedi: Hocam bu tarz canlılar için Facebook sürüngen grupları var orada bayağı satanlar var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 18 Aralık 2023 #6 Aantares dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 19 Aralık 2023 #7 Aantares dedi: Ben kendime kara yılanı almak istiyorum. Bursada yavru yılan satan bir mekan var mıdır? İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bakımını biliyorsan corn snake tarzı bak onlarada facebook gruplarında falan bulursun.
Aantares dedi: Ben kendime kara yılanı almak istiyorum. Bursada yavru yılan satan bir mekan var mıdır? İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bakımını biliyorsan corn snake tarzı bak onlarada facebook gruplarında falan bulursun.