0deniz özkan0 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 3 8 Ocak 2021 #1 PC'yi nerede toplatabilirim? Bursada yaşıyorum PC aldım ama nerede toplatacağım bilmiyorum.
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Vatan'a gidin orada toplarlar.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 8 Ocak 2021 #3 Bir bilgisayarcıya toplatabilirsiniz, yanında durmak şartıyla. Ayrıca kendiniz de toplayabilirsiniz, o kadar da zor değil.
Bir bilgisayarcıya toplatabilirsiniz, yanında durmak şartıyla. Ayrıca kendiniz de toplayabilirsiniz, o kadar da zor değil.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.747 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Technopat videolarını izleyerek toplayabilirsin, zor bir şey değil. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Technopat videolarını izleyerek toplayabilirsin, zor bir şey değil. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 8 Ocak 2021 #5 Kargola bana toplayıp geri kargolayayım sana. Muhtemelen git gel bilgisayarcıdan ucuza patlar.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 8 Ocak 2021 #6 Kendi evinizde toplayabilirsiniz, para da vermezsiniz.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 8 Ocak 2021 #7 Kendiniz de yaparsınız, tek ihtiyacınız bir tornavida ve biraz dikkat. Kendinize hiç güvenmiyorsanız @RPM hocam da Bursa'da yaşıyor, ona verin.
Kendiniz de yaparsınız, tek ihtiyacınız bir tornavida ve biraz dikkat. Kendinize hiç güvenmiyorsanız @RPM hocam da Bursa'da yaşıyor, ona verin.