S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar. Bursa'da PSP tamiri yapan var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Kime sorsam yapmıyoruz diyor.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bursa'da PSP tamiri yapan var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Kime sorsam yapmıyoruz diyor.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Ocak 2023 #2 Scorionv9 dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar. Bursa'da PSP tamiri yapan var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Kime sorsam yapmıyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam modeli nedir? Ek olarak nasıl bir arıza mevcut?
Scorionv9 dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar. Bursa'da PSP tamiri yapan var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Kime sorsam yapmıyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam modeli nedir? Ek olarak nasıl bir arıza mevcut?
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 PSP 2004. D pad çalısmıyor Flex'ten kaynaklı galiba.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 9 Ocak 2023 #4 Scorionv9 dedi: PSP 2004. D pad çalısmıyor Flex'ten kaynaklı galiba. Genişletmek için tıkla... PSP D pad’i kolay değiştirilir aslında. Benim elimde hiç ekipman yok ama @393060 hocam PlayStation tamir ediyor o size yardımcı olur.
Scorionv9 dedi: PSP 2004. D pad çalısmıyor Flex'ten kaynaklı galiba. Genişletmek için tıkla... PSP D pad’i kolay değiştirilir aslında. Benim elimde hiç ekipman yok ama @393060 hocam PlayStation tamir ediyor o size yardımcı olur.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 10 Ocak 2023 #5 Mirza Kaplan dedi: PSP D pad’i kolay değiştirilir aslında. Benim elimde hiç ekipman yok ama @393060 hocam PlayStation tamir ediyor o size yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam PlayStation tamir ediyorum ama PSP ve ya PS Vita gibi el konsolları hakkında bilgim yok. Yedek parçasıda yok.
Mirza Kaplan dedi: PSP D pad’i kolay değiştirilir aslında. Benim elimde hiç ekipman yok ama @393060 hocam PlayStation tamir ediyor o size yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam PlayStation tamir ediyorum ama PSP ve ya PS Vita gibi el konsolları hakkında bilgim yok. Yedek parçasıda yok.
AlpiXYZ Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2023 #6 Scorionv9 dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar. Bursa'da PSP tamiri yapan var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Kime sorsam yapmıyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, acaba tamir yeri bulabildin mi? Bende de PS Vita 1000 var. Analog'u bozuk. Yedek parça hiçbir yerde yok.
Scorionv9 dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar. Bursa'da PSP tamiri yapan var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Kime sorsam yapmıyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, acaba tamir yeri bulabildin mi? Bende de PS Vita 1000 var. Analog'u bozuk. Yedek parça hiçbir yerde yok.
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #7 AlpiXYZ dedi: Merhaba, acaba tamir yeri bulabildin mi? Bende de PS Vita 1000 var. Analog'u bozuk. Yedek parça hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Bulamadım yedek parça olarak sattım PSP'yi.
AlpiXYZ dedi: Merhaba, acaba tamir yeri bulabildin mi? Bende de PS Vita 1000 var. Analog'u bozuk. Yedek parça hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Bulamadım yedek parça olarak sattım PSP'yi.