Daha fazla
- Meslek
- Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar normalde konu dışı konular açmak pek adetim değil fakat bu konu gerçekten aşırı derecede beni rahatsız etti. Arkadaşlar bu nasıl bir öfke, nasıl bir nefrettir. Kız sevgilisini korumak için üzerine yatıyor ona rağmen hala hem kıza hem çocuğa vurmaya devam ediyorlar çocuğun karşılık vermemesine rağmen. Üstüne üstlük kimse ayırmak için yardım etmiyor (neden ayırmıyorsunuz lan kafasında değilim. İnsanlar korkmuş olabilir ama 5-6 kişi toplanıp sakince ayırabilirlerdi). Bu nefretin sebebi nedir ben onu anlamıyorum.
Konu ne olursa olsun yanında sevgilisi, eşi, kız kardeşi olan birine tek kişi saldırmak bile insanlık değildir. Bırakın tek kişiyi bunlar beş kişi saldırıyor. Bu konuda yorumlarınız nedir merak ediyorum. Şahıslar tutuklanıp serbest bırakıldılar bu arada.
Bursa'da şiddete uğrayan çift içerisinde video mevcut.
onedio.com
Konu ne olursa olsun yanında sevgilisi, eşi, kız kardeşi olan birine tek kişi saldırmak bile insanlık değildir. Bırakın tek kişiyi bunlar beş kişi saldırıyor. Bu konuda yorumlarınız nedir merak ediyorum. Şahıslar tutuklanıp serbest bırakıldılar bu arada.
Bursa'da şiddete uğrayan çift içerisinde video mevcut.
Kız ArkadaÅına Laf Attıkları Genci Ãldüresiye DövmüÅlerdi: Yeniden Gözaltına Alınan Saldırganlar Tutuklandı
Bursaânın Orhangazi ilçesinde Burcu A.'yı sözlü taciz edip kendilerine tepki gösteren erkek arkadaÅı Berati G.'yi tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına...
Son düzenleyen: Moderatör: