Bursa'da saldırıya uğrayan çift

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar normalde konu dışı konular açmak pek adetim değil fakat bu konu gerçekten aşırı derecede beni rahatsız etti. Arkadaşlar bu nasıl bir öfke, nasıl bir nefrettir. Kız sevgilisini korumak için üzerine yatıyor ona rağmen hala hem kıza hem çocuğa vurmaya devam ediyorlar çocuğun karşılık vermemesine rağmen. Üstüne üstlük kimse ayırmak için yardım etmiyor (neden ayırmıyorsunuz lan kafasında değilim. İnsanlar korkmuş olabilir ama 5-6 kişi toplanıp sakince ayırabilirlerdi). Bu nefretin sebebi nedir ben onu anlamıyorum.

Konu ne olursa olsun yanında sevgilisi, eşi, kız kardeşi olan birine tek kişi saldırmak bile insanlık değildir. Bırakın tek kişiyi bunlar beş kişi saldırıyor. Bu konuda yorumlarınız nedir merak ediyorum. Şahıslar tutuklanıp serbest bırakıldılar bu arada.

Bursa'da şiddete uğrayan çift içerisinde video mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıradan bir olay olması her ay yüzlercesi oluyor. Alıştık artık insanlar o yüzden tepkisiz kalıyor kameraya denk gelmiş medya malzemesi olmuş bir olay.

Adam kız arkadaşıyla gezerken, 3-5 züppe kıza adamın yanında laf atıyor. Adam karşılık verince hem Kızı hemde adamı dövüyorlar. Olay mahkemeye taşınıyor. Savcımız ise, kıza laf edenleri serbest Bırakıyor. Kendi adaletimize bile güvenemez olduk.

Malesef ülkemizde adelet, hak, hukuk diye bir şey kalmadı. Adalet aramak için anca sosyal medyada yayılması gerekiyor ki anca öyle savcı hakim adaleti uyguluyor.

Normal de yanında hanımı, sevgilisi, nişanlısı olan adama laf atmak yanında ki insana laf atmak, sataşmak olmaması gereken şeyler. Bide üstüne videoda ki gibi sevgilisini de dövmek bu ülkenin her anlamda olduğu gibi kadına saygıda, şiddette de ne kadar eksik olduğunu göstermekte.

Çok merak ediyorum bu savcının, veya hakimin başına gelse ne karar vercekler gene serbest mi bırakacaklar yoksa içeri tıkmak için yapmadığı bir şeyi bırakacak mı ?

Ülkede kız arkadaşınla bile sokakta yürüyemiyorsun. Gelinen noktaya bak. E adalet caydırıcı değil ki. Şu hakimlerin, savcıların hangi kafada olduğunu çok merak ediyorum. Ulan illa birilerinin ceza alması için ölmesi mi lazım?

Mini etek giyen kız tekme yiyor, savcı karşısına çıkan şahıs ''e o da tahrik etmeseydi'' diyor ve serbest bırakılıyor. Yazık.

İnsanlık dışı düşünceler, insanlık dışı fikirler, insanlık dışı zihniyetler, insanlık dışı dini inançlar ve insanlık dışı faaliyetler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…