Tabii ki 82 mbps olarak gösteriyor.Siteden altyapı sorguladınız mı?
Tabii ki 82 mbps olarak gösteriyor.Siteden altyapı sorguladınız mı?
Mahallece GİGAFİBER başvurusu yaparsanız gelirler.Bursa'da GİGAFİBER bulunuyor.Tabii ki 82 mbps olarak gösteriyor.
Mahallece GigaFiber başvurusu yaparsanız gelirler. Bursa'da GigaFiber bulunuyor.
Hangi ilçedesiniz hocam?
Merhaba, altyapınızın desteklediği maksimum hızı size sunuyoruz. OİM üzerinden ekiplerimiz aktivasyon sonrası güncel bilgileri sizinle paylaşacaktır.Millenicom'da kablolu bağlantıda 94 Mbps, TurkNet de aynı hızı olacaktır. Ben Wi-Fi ile kullanımda telefonda 12 Mbps alıyorum modeme 3-4 metre uzaklıktayken. TurkNet'te bu durumun yüksek olmasını temenni ediyorum.
Merhaba, altyapınızın desteklediği maksimum hızı size sunuyoruz. Oim üzerinden ekiplerimiz aktivasyon sonrası güncel bilgileri sizinle paylaşacaktır.
Evet, başvuru sonrası aktivasyon sürecimiz ortalama 2-6 iş günü içinde tamamlanır. Şimdiden keyifli kullanımlar dilerimCevabınız için teşekkür ederim. Şu an evimde internet yok 2-6 iş günü içerisinde ekipler gelir denildi, cuma gününe kadar bağlanmış olur temennisi içerisindeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.