Bursa'da Yazılım Mühendisliği olan meslek liseleri var mı?

betll7

Femtopat
Daha fazla  
Ben universitede yazilim muhendisligi okumak istiyorum ve lisede de en azından yazilim dillerini öğrenebilecegim ve yazilim ile ilgili dersleri olan bir meslek lisesi istiyorum. Hangi okullarda var acaba?

Yazılım mühendisliği olan lise olmaz çünkü mühendis ünvanı lisans mezunu kişiye verilen ünvandır. Hocam öyle bir okul var mı bilmiyorum özel okullarda öyle vaatler bulunuyor ama yeterli seviyede öğrettiklerini düşünmüyorum daha çok velilerin gözünü boyamak için yapılıyor gibi geliyor bana. Bence öyle bir şey yapacağınıza düzgün bir okula gidip iyi bir yazılım mühendisliği bölümü kazanın.

Sanırım meslek liselerinin bilişim teknolojileri programını kast ediyor.

Ben universitede yazilim muhendisligi okumak istiyorum ve lisede de en azından yazilim dillerini öğrenebilecegim ve yazilim ile ilgili dersleri olan bir meslek lisesi istiyorum. Hangi okullarda var acaba?

İlgili meslek lisesinin internet sitesine girdiğinize hangi alanların olduğunu görebiliyorsunuz.

Yazılım mühendisliği tabii ki yok sonuçta lisans okumak gerekiyor fakat meslek liselerinde bilgisayar programlama ya da web tasarımı ve kodlama gibi bölümler olabiliyor.

Anadolu lisesinde okuyorum şu an ama memnun değilim ve diğer Anadolu liselerinde kontenjan açılmıyor.

Sanırım meslek liselerinin bilişim teknolojileri programını kast ediyor.

İlgili meslek lisesinin internet sitesine girdiğinize hangi alanların olduğunu görebiliyorsunuz.

Evet bazı meslek liselerinde yazılım dilleri öğrettikleri için öyle bir okul benim için daha avantajlı olacaktır.

Yazılım mühendisliği tabii ki yok sonuçta lisans okumak gerekiyor fakat meslek liselerinde bilgisayar programlama ya da web tasarımı ve kodlama gibi bölümler olabiliyor.

Evet benim aradığım da o bölümler bursada bildiğiniz ya da tavsiye edebileceğiniz bir okul var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…