Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #1 BursaGB'den oyun almak istiyorum ama daha önce hiç alışveriş yapmadım. Alayım mı? Güvenilir mi? Steam Gift olarak veriyorlarmış.
BursaGB'den oyun almak istiyorum ama daha önce hiç alışveriş yapmadım. Alayım mı? Güvenilir mi? Steam Gift olarak veriyorlarmış.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.968 Makaleler 1 Çözümler 28 21 Ekim 2020 #2 Steam Gift geri çekilebiliyor diye biliyorum. Kod veren bir yer dışında hiçbir oyun almayın. Hesap olsun, hediye olsun.
Steam Gift geri çekilebiliyor diye biliyorum. Kod veren bir yer dışında hiçbir oyun almayın. Hesap olsun, hediye olsun.
alperkrt17 Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 592 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #3 Blondie dedi: BursaGB'den oyun almak istiyorum ama daha önce hiç alışveriş yapmadım. Alayım mı? Güvenilir mi? Steam Gift olarak veriyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Güvenli defalarca alışveriş yaptım canlı destekleride olması lazım.
Blondie dedi: BursaGB'den oyun almak istiyorum ama daha önce hiç alışveriş yapmadım. Alayım mı? Güvenilir mi? Steam Gift olarak veriyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Güvenli defalarca alışveriş yaptım canlı destekleride olması lazım.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #4 Alayım mı yani anlamadım? alperkrt17 dedi: Güvenli defalarca alışveriş yaptım canlı destekleride olması lazım. Genişletmek için tıkla...
Alayım mı yani anlamadım? alperkrt17 dedi: Güvenli defalarca alışveriş yaptım canlı destekleride olması lazım. Genişletmek için tıkla...
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 21 Ekim 2020 #5 @Motionless IN White alışveriş yapmıştı. Güvenilir diye biliyorum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.555 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Ekim 2020 #6 Güvenilir, kendilerinden Witcher GOTY almıştım ve 8 aydan uzun bir süredir herhangi bir sorun yaşamadım.
Güvenilir, kendilerinden Witcher GOTY almıştım ve 8 aydan uzun bir süredir herhangi bir sorun yaşamadım.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #7 Çok teşekkürler cevaplarınız için Motionless IN White dedi: Güvenilir, kendilerinden Witcher GOTY almıştım ve 8 aydan uzun bir süredir herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Kod olarak mı aldınız gift olarak mı? Gift sıkıntı çıkarkr mı?
Çok teşekkürler cevaplarınız için Motionless IN White dedi: Güvenilir, kendilerinden Witcher GOTY almıştım ve 8 aydan uzun bir süredir herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Kod olarak mı aldınız gift olarak mı? Gift sıkıntı çıkarkr mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.555 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Ekim 2020 #8 Gift olarak satın aldım, sıkıntı çıkmaz.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 21 Ekim 2020 #9 Hocam yakın bir arkadaşım Cyberpunk 2077 oyununu bursagb sitesinden satın aldı. Bir sıkıntı çıkmadı. @Motionless IN White hocam bu arada tarikata yeni müritler ekliyorum.
Hocam yakın bir arkadaşım Cyberpunk 2077 oyununu bursagb sitesinden satın aldı. Bir sıkıntı çıkmadı. @Motionless IN White hocam bu arada tarikata yeni müritler ekliyorum.
alperkrt17 Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 592 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #10 Blondie dedi: Alayım mı yani anlamadım? Genişletmek için tıkla... Al al korkma.