T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Alacağım bazı oyunlar orada daha ucuz gördüm de ama güvenilir olup olmadığına karar veremedim. Acaba güvenilir mi?
Alacağım bazı oyunlar orada daha ucuz gördüm de ama güvenilir olup olmadığına karar veremedim. Acaba güvenilir mi?
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #2 Tugr2064 dedi: Alacağım bazı oyunlar orada daha ucuz gördüm de ama güvenilir olup olmadığına karar veremedim. Acaba güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Egoist Pati gibi PUBG youtuberleri eskiden BursaGB öneriyordu ama 3 yıl sonrası yani bugün bilemem.
Tugr2064 dedi: Alacağım bazı oyunlar orada daha ucuz gördüm de ama güvenilir olup olmadığına karar veremedim. Acaba güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Egoist Pati gibi PUBG youtuberleri eskiden BursaGB öneriyordu ama 3 yıl sonrası yani bugün bilemem.
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 19 Şubat 2023 #3 Tugr2064 dedi: Alacağım bazı oyunlar orada daha ucuz gördüm de ama güvenilir olup olmadığına karar veremedim. Acaba güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Steam Epic Games gibi sitelerde şaşma kaziklanirsin.
Tugr2064 dedi: Alacağım bazı oyunlar orada daha ucuz gördüm de ama güvenilir olup olmadığına karar veremedim. Acaba güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Steam Epic Games gibi sitelerde şaşma kaziklanirsin.
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 Tugr2064 dedi: Alacağım bazı oyunlar orada daha ucuz gördüm de ama güvenilir olup olmadığına karar veremedim. Acaba güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bursagb.com - Şikayetvar BursaGB ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. www.sikayetvar.com
Tugr2064 dedi: Alacağım bazı oyunlar orada daha ucuz gördüm de ama güvenilir olup olmadığına karar veremedim. Acaba güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bursagb.com - Şikayetvar BursaGB ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. www.sikayetvar.com
Quadrionss Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 737 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #5 Güvenilir. Şikayetvar sitesini atmak vs. biraz saçma açıkçası, orada her siteye karşı şikayetler var. Aynı şeyleri Steam için bile yazan var.
Güvenilir. Şikayetvar sitesini atmak vs. biraz saçma açıkçası, orada her siteye karşı şikayetler var. Aynı şeyleri Steam için bile yazan var.
clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #6 Güvenilir. Piyasanın en eskilerindendir kendileri.
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #7 clazz dedi: Güvenilir. Piyasanın en eskilerindendir kendileri. Genişletmek için tıkla... Kod gelmedi geldiği kod yanlış geldi falan diyorlar taciz SMS'leri falan var diyorlar.
clazz dedi: Güvenilir. Piyasanın en eskilerindendir kendileri. Genişletmek için tıkla... Kod gelmedi geldiği kod yanlış geldi falan diyorlar taciz SMS'leri falan var diyorlar.
seukai Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #8 yıllardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım
Emil Breivik Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #9 3-4 yıl önce sanırım buradan alışveriş yapmıştım birçok kez ve hiçbir sorun yaşamamıştım, zaten bilindik güvenilir bir firma.
3-4 yıl önce sanırım buradan alışveriş yapmıştım birçok kez ve hiçbir sorun yaşamamıştım, zaten bilindik güvenilir bir firma.