BursaGB kullanılmış kod gönderildi

wera

Hectopat
Hepsiburada üzerinden RP aldım büyük bir şirket olduğu için böyle bir sorun olacağını düşünmedim gelen RP kodu daha önce kullanılmış ne yapmalıyım?

Hepsiburada üzerinden RP aldım büyük bir şirket olduğu için böyle bir sorun olacağını düşünmedim gelen RP kodu daha önce kullanılmış ne yapmalıyım?
BursaGB yılların firmasıdır. Olabilir böyle problemler. Geri dönüş yaptığında yardımcı olacaklardır.

BursaGB'den çok alışverişim oldu. Hatalı çıktığı da oldu, yardımcı oluyorlar. Sitesine girip canlı desteğe yaz istersen.
BursaGB yılların firmasıdır. Olabilir böyle problemler. Geri dönüş yaptığında yardımcı olacaklardır.
Mail attım video istediler attım bekliyorum hayla.
Bursagb yılların firmasıdır. Olabilir böyle problemler. Geri dönüş yaptığında yardımcı olacaklardır.

Yok hocam video istediler attım birçok kez denediğim için 24 saat sonra deneyiniz yazıyor sırf bu yüzden mesajıma dönmediler hesabındaki rp yide gösterdim geri dönüş olmadı başka bir satıcıdan tekrar kod alacağım yapacak bir şey yok bir daha bu satıcıdan alışveriş yapmayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…