25 Ocak'ta yatacak haberleri vardı ama hala yatmadı. Burs alan varsa yazarsa sevinirim yatıp yatmadığını.
Hocam nasıl sorguladınız?Ben e-devlet üzerinden gördüm ve hesabıma aktar dedikten sonra kendi banka hesabıma aktardım. Bu görüldükten sonra genelde 1 ila 2 gün içinde yatıyor yani hesaba geçiriliyor. Demem o ki para hazır hesaba geçmesi yarın bilemedin ertesi gün olacak. 863 TL olarak yatıyor.
E-devlet arama yerine PTT yazıp ilk seçeneğe tıklayın. Yazacak zaten kaç TL olduğu. Yukarısında da hesaba aktar yazıyor ordan da banka hesabınıza aktarabilirsiniz.Hocam nasıl sorguladınız?
e-Devlet arama yerine PTT yazıp ilk seçeneğe tıklayın. Yazacak zaten kaç TL olduğu. Yukarısında da hesaba aktar yazıyor oradan da banka hesabınıza aktarabilirsiniz.
Yatacak. Ben sadece kendi banka hesabınız ve e-devletiniz varsa paranın burs kartına yatmasını beklemenize gerek yok demek istedim.Bu para burs kartına yatmayacak mı yani?
Yatacak. Ben sadece kendi banka hesabınız ve e-Devlet'iniz varsa paranın burs kartına yatmasını beklemenize gerek yok demek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.