A alioyunda Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #1 Merhaba yarın 8.sınıf olarak bursluluğa gireceğim sıra numarasını biliyorum. Yanımda kimlik dışında belge bulundurmak lazım mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
Merhaba yarın 8.sınıf olarak bursluluğa gireceğim sıra numarasını biliyorum. Yanımda kimlik dışında belge bulundurmak lazım mıdır?
Natronaldo Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 Giriş belgesi benim dönemimde sıranın üzerindeydi dostum. Başarılar şimdiden umarım istediğin sonuca ulaşırsın..
Giriş belgesi benim dönemimde sıranın üzerindeydi dostum. Başarılar şimdiden umarım istediğin sonuca ulaşırsın..
mert3737 Femtopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #3 Gerek olmaz ama yine de götür bence
A alioyunda Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #4 mert3737 dedi: Gerek olmaz ama yine de götür bence. Genişletmek için tıkla... Bir şey vermediler okuldan o yüzden sorayım dedim de. Natronaldo dedi: Giriş belgesi benim dönemimde sıranın üzerindeydi dostum. Başarılar şimdiden umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum Allah işini rast getirsin inşallah iyi akşamlar.
mert3737 dedi: Gerek olmaz ama yine de götür bence. Genişletmek için tıkla... Bir şey vermediler okuldan o yüzden sorayım dedim de. Natronaldo dedi: Giriş belgesi benim dönemimde sıranın üzerindeydi dostum. Başarılar şimdiden umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum Allah işini rast getirsin inşallah iyi akşamlar.