E egebektas Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. 7. sınıf öğrencisi olarak 3 Eylül'de bursluluk sınavına girdim 80-90 arası bir net yapacağımı biliyorum. Kazanabilir miyim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
Merhaba arkadaşlar. 7. sınıf öğrencisi olarak 3 Eylül'de bursluluk sınavına girdim 80-90 arası bir net yapacağımı biliyorum. Kazanabilir miyim acaba?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.564 Makaleler 49 Çözümler 12 10 Eylül 2023 #2 egebektas dedi: Merhaba arkadaşlar. 7. sınıf öğrencisi olarak 3 Eylül'de bursluluk sınavına girdim 80-90 arası bir net yapacağımı biliyorum. Kazanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... 3 Eylül? Zaman olarak geriden geliyorsun galiba.
egebektas dedi: Merhaba arkadaşlar. 7. sınıf öğrencisi olarak 3 Eylül'de bursluluk sınavına girdim 80-90 arası bir net yapacağımı biliyorum. Kazanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... 3 Eylül? Zaman olarak geriden geliyorsun galiba.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2023 #3 The Tribal Chief dedi: 3 Eylül? Zaman olarak geriden geliyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Bursluluk sınavı 3 Eylül'de gerçekleştirildi hocam bir sorun yok.
The Tribal Chief dedi: 3 Eylül? Zaman olarak geriden geliyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Bursluluk sınavı 3 Eylül'de gerçekleştirildi hocam bir sorun yok.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.564 Makaleler 49 Çözümler 12 10 Eylül 2023 #4 hakki_csharp dedi: Bursluluk sınavı 3 Eylül'de gerçekleştirildi hocam bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış görmüşüm.
hakki_csharp dedi: Bursluluk sınavı 3 Eylül'de gerçekleştirildi hocam bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış görmüşüm.