Merhaba. Ben bursluluk sınavını kazanmak istiyorum. 1 hafta önce çalışmaya başladım eski soruları çıkması muhtemel soruları çözüp bir de tonguç izleyerek kazanabilir miyim?
Merhaba. Ben bursluluk sınavını kazanmak istiyorum. 1 hafta önce çalışmaya başladım eski soruları çıkması muhtemel soruları çözüp bir de tonguç izleyerek kazanabilir miyim?
Ben kazandım. Eski soruları çözerek ve benzer çeşit sorularla halledersin. Tonguç temel düzey. Ben Tonguç izledikten sonra o konu ile ilgili soru çözüm videoları izliyordum. Daha sonra testlerimi çözerdim.
Matematik için Yektug Mat, fizik için Fiziklebaris, kimya için Kimya Hocam, biyoloji için Selin Hoca, edebiyat ve dil bilgisi için Rüştü Hoca, geometri için Merkeze Teğet Geometri, matematik soru çözümü için Matematiğin Fatihi, İngilizce için ise Ms. Jasmin ELT kanalını takip edebilirsin. Benim önerilerim bunlar.
Matematik için yektug mat, fizik için fiziklebaris, kimya için kimya hocam, biyoloji için selin hoca, edebiyat ve dil bilgisi için rüştü hoca, geometri için merkeze teğet geometri, matematik soru çözümü için matematiğin Fatih'i, İngilizce için ise ms. Jasmin elt kanalını takip edebilirsin. Benim önerilerim bunlar.