Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 4 Eylül 2022 #21 theumtkyd dedi: Sınav bitti zaten hocam sabah yapıldı. Dostum nasıl geçti? Genişletmek için tıkla... Ha pardon dostum. Yeni nesil sorular mı? Benim zamanımda cult sorular vardı 460 ve üstü kazanıyordu ortaokul hayatım boyunca.
theumtkyd dedi: Sınav bitti zaten hocam sabah yapıldı. Dostum nasıl geçti? Genişletmek için tıkla... Ha pardon dostum. Yeni nesil sorular mı? Benim zamanımda cult sorular vardı 460 ve üstü kazanıyordu ortaokul hayatım boyunca.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 4 Eylül 2022 #22 Kratosmanos dedi: Ha pardon dostum. Yeni nesil sorular mı? Benim zamanımda cult sorular vardı 460 ve üstü kazanıyordu ortaokul hayatım boyunca. Genişletmek için tıkla... Yok ben girmedim önceki mesajda şaka yapmıştım. Merakımdan geçen senenin sorularına bakayım dedim de yeni nesilimsi diyelim öyle sorular. Bu yıl da ona yakındır.
Kratosmanos dedi: Ha pardon dostum. Yeni nesil sorular mı? Benim zamanımda cult sorular vardı 460 ve üstü kazanıyordu ortaokul hayatım boyunca. Genişletmek için tıkla... Yok ben girmedim önceki mesajda şaka yapmıştım. Merakımdan geçen senenin sorularına bakayım dedim de yeni nesilimsi diyelim öyle sorular. Bu yıl da ona yakındır.