Bursluluk sınavını kazanırsam Gaming Notebook alıyorum

Gördüğünüz gibi bursluluk sınavım 5 Eylül'de çok heyecanlıyım. Çünkü hep Gaming laptopum olsun istemişimdir. Sizce kazanır mıyım? Gerçi nereden bileceksiniz bilmiyorum garip duygular.

O fiyata masaüstü toplanır be (!).

Şimdiden hayırlı olsun :).

Gördüğünüz gibi bursluluk sınavım 5 Eylül'de çok heyecanlıyım. Çünkü hep Gaming laptopum olsun istemişimdir. Sizce kazanır mıyım? Gerçi nereden bileceksiniz bilmiyorum garip duygular.

Öncelikle inşallah kazanırsın. Ben kazandım. Yakın bir zamanda bende topladığım paralar ile sistem toplayacağım.😍

Seni pek hayal kırıklığına uğratmak istemem.
Ama kazanamazsan çok fazla üzülürsün. Şu an sanki kazanmış havasındasın. Çok heyecanlısın.
Kaybedersen çok üzülürsün.

5. sınıfta girdim ilk kez hala kazanamadım :D Bu sene bir daha deneyeceğim ben de ama pek umudum yok. Çalışmadım zaten. İnşallah kazanırsın.

5. sınıfta girdim ilk kez hala kazanamadım :D bu sene bir daha deneyeceğim ben de ama pek umudum yok. Çalışmadım zaten. İnşallah kazanırsın.

Ben 5. sınıfta 0.30 puan ile kaçırmıştım. 6. sınıfta da gıcık bir müdür vardı kayıtların başladığına dair haber vermemişti. Katılamamıştım. 7. sınıfta kazandım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı