Gördüğünüz gibi bursluluk sınavım 5 Eylül'de çok heyecanlıyım. Çünkü hep Gaming laptopum olsun istemişimdir. Sizce kazanır mıyım? Gerçi nereden bileceksiniz bilmiyorum garip duygular.
Gördüğünüz gibi bursluluk sınavım 5 Eylül'de çok heyecanlıyım. Çünkü hep Gaming laptopum olsun istemişimdir. Sizce kazanır mıyım? Gerçi nereden bileceksiniz bilmiyorum garip duygular.
He bu arada ben kazandım 5. sınıfta 6 senedir alıyorum ve hiç kendim kullanmadım hâla bankada annem benimkini de ablamınkini de çekip bankaya yatırıyor. Yani harcayabildiğine sevin .
Hayırlı olsun. Bana da babam dershane bursluluk sınavında %50-75 civarı yaparsan sana yeni laptop alırım demişti, %50 yapmıştım ve elindeki eski HP notebook'u vermişti. Ama umarım güzel bir burs yaparsın.
Seni pek hayal kırıklığına uğratmak istemem.
Ama kazanamazsan çok fazla üzülürsün. Şu an sanki kazanmış havasındasın. Çok heyecanlısın.
Kaybedersen çok üzülürsün.
Ben 5. sınıfta 0.30 puan ile kaçırmıştım. 6. sınıfta da gıcık bir müdür vardı kayıtların başladığına dair haber vermemişti. Katılamamıştım. 7. sınıfta kazandım.