OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 809 Çözümler 2 3 Eylül 2023 #1 Her sınıftan kişi söylesin. Merak... Ben 5 boş bıraktım, kazanır mıyım sizce?
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 OptimyX dedi: Her sınıftan kişi söylesin. Merak... Ben 5 boş bıraktım, kazanır mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Bende 5 - 6 boş bıraktım genel olarak çok kolay bir sınavdı.
OptimyX dedi: Her sınıftan kişi söylesin. Merak... Ben 5 boş bıraktım, kazanır mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Bende 5 - 6 boş bıraktım genel olarak çok kolay bir sınavdı.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.447 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2023 #3 Umarım kazanırsın. Ben 6 sene önce girip kazandım 6 senedir biriktiriyorum.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 734 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 Kolay sınavdı burs alabilirim İnşallah.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 3 Eylül 2023 #5 Katy Perry dedi: Umarım kazanırsın. Ben 6 sene önce girip kazandım 6 senedir biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de hocam 4. sınıfta girmiştim, o zamandan beri bayağı birikti. Kendi telefonumu laptopumu falan alabildim.
Katy Perry dedi: Umarım kazanırsın. Ben 6 sene önce girip kazandım 6 senedir biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de hocam 4. sınıfta girmiştim, o zamandan beri bayağı birikti. Kendi telefonumu laptopumu falan alabildim.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.447 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2023 #6 Xevanior dedi: Ben de hocam 4. sınıfta girmiştim, o zamandan beri bayağı birikti. Kendi telefonumu laptopumu falan alabildim. Genişletmek için tıkla... Ben lise bitince alacağım sizin dediklerinizin aynısını. 11'e geçtim.
Xevanior dedi: Ben de hocam 4. sınıfta girmiştim, o zamandan beri bayağı birikti. Kendi telefonumu laptopumu falan alabildim. Genişletmek için tıkla... Ben lise bitince alacağım sizin dediklerinizin aynısını. 11'e geçtim.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 3 Eylül 2023 #7 6. sınıfta kazanmıştım 12.sınıf oldum önceden keyfe keder harcıyordum artık birikim yapıyorum burs sayesinde
6. sınıfta kazanmıştım 12.sınıf oldum önceden keyfe keder harcıyordum artık birikim yapıyorum burs sayesinde
ChapterCiq Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #8 Xevanior dedi: Ben de hocam 4. sınıfta girmiştim, o zamandan beri bayağı birikti. Kendi telefonumu laptopumu falan alabildim. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 olmasın o.
Xevanior dedi: Ben de hocam 4. sınıfta girmiştim, o zamandan beri bayağı birikti. Kendi telefonumu laptopumu falan alabildim. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 olmasın o.
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 809 Çözümler 2 3 Eylül 2023 #9 Xevanior dedi: Ben de hocam 4. sınıfta girmiştim, o zamandan beri bayağı birikti. Kendi telefonumu laptopumu falan alabildim. Genişletmek için tıkla... 5 değil mi hocam ya.
Xevanior dedi: Ben de hocam 4. sınıfta girmiştim, o zamandan beri bayağı birikti. Kendi telefonumu laptopumu falan alabildim. Genişletmek için tıkla... 5 değil mi hocam ya.