E Eyüp PLT Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: INTEL CORE i7-13250 Anakart: INTEL Ekran Kartı: NVIDIA RTX 4070 Ram: 32 GB Depolama: 1 TB İşletim Sistemi: WINDOWS 11 PRO Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #11 hakki_csharp dedi: Meb'in verdiği kazanım kavrama testlerini ve geçen yılki çıkmış soruları çöz. Bu yıl sadece ilk dönem konuları çıkacağı için tonguç bursluluk kampı hazırladı. İzleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... izledim tüm videoları teşekkürler UTKUOZER dedi: @Eyüp PLT bende katılacağım inş kazanırım geçen yıl 430 puan yaptım. Genişletmek için tıkla... İnşAllah kazanırız.
hakki_csharp dedi: Meb'in verdiği kazanım kavrama testlerini ve geçen yılki çıkmış soruları çöz. Bu yıl sadece ilk dönem konuları çıkacağı için tonguç bursluluk kampı hazırladı. İzleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... izledim tüm videoları teşekkürler UTKUOZER dedi: @Eyüp PLT bende katılacağım inş kazanırım geçen yıl 430 puan yaptım. Genişletmek için tıkla... İnşAllah kazanırız.
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 28 Ağustos 2023 #12 Eyüp PLT dedi: Motivasyonlar için teşekkürler. Baktım hatta birkaçını çözdüm teşekkür ederim tavsiyeler için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Eyüp PLT dedi: Motivasyonlar için teşekkürler. Baktım hatta birkaçını çözdüm teşekkür ederim tavsiyeler için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
E Eyüp PLT Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: INTEL CORE i7-13250 Anakart: INTEL Ekran Kartı: NVIDIA RTX 4070 Ram: 32 GB Depolama: 1 TB İşletim Sistemi: WINDOWS 11 PRO Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #13 EthemD44 dedi: Bende gireceğim ve depremden sonra her şeyi unuttum sayılır Allah'a emanetim. Genişletmek için tıkla... İnşAllah kazanırsın sende aabcc dedi: Neyin bursluluk sınavı? Maaş için olan mı? Oysa kolay. Genişletmek için tıkla... Evet maaş için olan Umarım kazanırım.
EthemD44 dedi: Bende gireceğim ve depremden sonra her şeyi unuttum sayılır Allah'a emanetim. Genişletmek için tıkla... İnşAllah kazanırsın sende aabcc dedi: Neyin bursluluk sınavı? Maaş için olan mı? Oysa kolay. Genişletmek için tıkla... Evet maaş için olan Umarım kazanırım.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Ağustos 2023 #14 Eyüp PLT dedi: İnşAllah kazanırsın sende Evet maaş için olan Umarım kazanırım. Genişletmek için tıkla... İnşallah kazanırsın dostum.
Eyüp PLT dedi: İnşAllah kazanırsın sende Evet maaş için olan Umarım kazanırım. Genişletmek için tıkla... İnşallah kazanırsın dostum.
E Eyüp PLT Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: INTEL CORE i7-13250 Anakart: INTEL Ekran Kartı: NVIDIA RTX 4070 Ram: 32 GB Depolama: 1 TB İşletim Sistemi: WINDOWS 11 PRO Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #15 aabcc dedi: İnşallah kazanırsın dostum. Genişletmek için tıkla... İnşAllah çok teşekkürler
bugraarslan08 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 121 28 Ağustos 2023 #16 Hocam 8. sınıf diğer kontenjan kaç puanla kazanırım.
E Eyüp PLT Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: INTEL CORE i7-13250 Anakart: INTEL Ekran Kartı: NVIDIA RTX 4070 Ram: 32 GB Depolama: 1 TB İşletim Sistemi: WINDOWS 11 PRO Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #17 bugraarslan08 dedi: Hocam 8. sınıf diğer kontenjan kaç puanla kazanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç emin değilim ama sizin için bir baktım 462 puan diye geçiyor internette fakat siz yinede emin değilseniz bakın derim.
bugraarslan08 dedi: Hocam 8. sınıf diğer kontenjan kaç puanla kazanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç emin değilim ama sizin için bir baktım 462 puan diye geçiyor internette fakat siz yinede emin değilseniz bakın derim.