Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #11 Rynesquik dedi: Hep ağzından nefes alıyorsun göz altın şişiyor morarıyor konuşman zorlaşıyor burnuna tampon koyuyorlar bir süre sonra çıkarıyorlar 1 aya kadar eskiye dönmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hepsini anladım fakat tamponu tam anlamadım. Ameliyat sonrası burun içine koyup sonra çıkarıyorlar mı yoksa burun deliklerinden mi?
Rynesquik dedi: Hep ağzından nefes alıyorsun göz altın şişiyor morarıyor konuşman zorlaşıyor burnuna tampon koyuyorlar bir süre sonra çıkarıyorlar 1 aya kadar eskiye dönmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hepsini anladım fakat tamponu tam anlamadım. Ameliyat sonrası burun içine koyup sonra çıkarıyorlar mı yoksa burun deliklerinden mi?
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.823 Çözümler 3 14 Aralık 2023 #12 Mr.Anyone dedi: Hepsini anladım fakat tamponu tam anlamadım. Ameliyat sonrası burun içine koyup sonra çıkarıyorlar mı yoksa burun deliklerinden mi? Genişletmek için tıkla... Burnun içine koyuyorlar 1-2 haftaya çıkarıyorlar basit bir işlem. Mr.Anyone dedi: Hepsini anladım fakat tamponu tam anlamadım. Ameliyat sonrası burun içine koyup sonra çıkarıyorlar mı yoksa burun deliklerinden mi? Genişletmek için tıkla... Burun deliklerine koyuyorlar.
Mr.Anyone dedi: Hepsini anladım fakat tamponu tam anlamadım. Ameliyat sonrası burun içine koyup sonra çıkarıyorlar mı yoksa burun deliklerinden mi? Genişletmek için tıkla... Burnun içine koyuyorlar 1-2 haftaya çıkarıyorlar basit bir işlem. Mr.Anyone dedi: Hepsini anladım fakat tamponu tam anlamadım. Ameliyat sonrası burun içine koyup sonra çıkarıyorlar mı yoksa burun deliklerinden mi? Genişletmek için tıkla... Burun deliklerine koyuyorlar.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #13 Rynesquik dedi: Burnun içine koyuyorlar 1-2 haftaya çıkarıyorlar basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Genel olarak acı verici mi peki?
Rynesquik dedi: Burnun içine koyuyorlar 1-2 haftaya çıkarıyorlar basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Genel olarak acı verici mi peki?
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.823 Çözümler 3 14 Aralık 2023 #14 Mr.Anyone dedi: Genel olarak acı verici mi peki? Genişletmek için tıkla... Değil ya basit işlem sadece biraz huylanıyorsun.
Mr.Anyone dedi: Genel olarak acı verici mi peki? Genişletmek için tıkla... Değil ya basit işlem sadece biraz huylanıyorsun.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #15 Rynesquik dedi: Değil ya basit işlem sadece biraz huylanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Peki hocam son olarak ameliyatı ayık mı yoksa narkoz verip bayılarak mı yapıyorlar?
Rynesquik dedi: Değil ya basit işlem sadece biraz huylanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Peki hocam son olarak ameliyatı ayık mı yoksa narkoz verip bayılarak mı yapıyorlar?
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.823 Çözümler 3 14 Aralık 2023 #16 Mr.Anyone dedi: Peki hocam son olarak ameliyatı ayık mı yoksa narkoz verip bayılarak mı yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Anestezi ile yapılıyor yani narkoz.
Mr.Anyone dedi: Peki hocam son olarak ameliyatı ayık mı yoksa narkoz verip bayılarak mı yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Anestezi ile yapılıyor yani narkoz.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #17 Rynesquik dedi: Anestezi ile yapılıyor yani narkoz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkürler.
Rynesquik dedi: Anestezi ile yapılıyor yani narkoz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkürler.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Aralık 2023 #18 Rynesquik dedi: Anestezi ile yapılıyor yani narkoz. Genişletmek için tıkla... Bayılmama gibi bir durum olur mu? Ameliyatta uyanma veya? Çok korktuğum bir durum. Bende olmayı düşünüyorum burnum kırık ve nefes problemim var.
Rynesquik dedi: Anestezi ile yapılıyor yani narkoz. Genişletmek için tıkla... Bayılmama gibi bir durum olur mu? Ameliyatta uyanma veya? Çok korktuğum bir durum. Bende olmayı düşünüyorum burnum kırık ve nefes problemim var.
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.823 Çözümler 3 14 Aralık 2023 #19 Mr.Anyone dedi: Anladım hocam çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.639 Çözümler 23 14 Aralık 2023 #20 xResk dedi: Bayılmama gibi bir durum olur mu? Ameliyatta uyanma veya? Çok korktuğum bir durum. Bende olmayı düşünüyorum burnum kırık ve nefes problemim var. Genişletmek için tıkla... Milyonda bir ihtimal olmaz öyle bir şey. En kötü selam verir geri dalarsınız
xResk dedi: Bayılmama gibi bir durum olur mu? Ameliyatta uyanma veya? Çok korktuğum bir durum. Bende olmayı düşünüyorum burnum kırık ve nefes problemim var. Genişletmek için tıkla... Milyonda bir ihtimal olmaz öyle bir şey. En kötü selam verir geri dalarsınız