Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 13 Mayıs 2025 #1 Burnumda et var ve fazla nefes alamıyorum. O yüzden ameliyat düşünüyorum ama riskli diye duymuştum. Sizce öyle midir, riskli midir?
Burnumda et var ve fazla nefes alamıyorum. O yüzden ameliyat düşünüyorum ama riskli diye duymuştum. Sizce öyle midir, riskli midir?
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 13 Mayıs 2025 #2 Enes Kessler dedi: Burnumda et var ve fazla nefes alamıyorum. O yüzden ameliyat düşünüyorum ama riskli diye duymuştum. Sizce öyle midir, riskli midir? Genişletmek için tıkla... Benim bir tanıdığımda oldu işe yaradı risk çok yok bence.
Enes Kessler dedi: Burnumda et var ve fazla nefes alamıyorum. O yüzden ameliyat düşünüyorum ama riskli diye duymuştum. Sizce öyle midir, riskli midir? Genişletmek için tıkla... Benim bir tanıdığımda oldu işe yaradı risk çok yok bence.