AWH Nsar Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 79 29 Kasım 2022 #1 Merhaba iyi sosyaller. Geçen hafta perşembe günü burun ameliyatı geçirdim ve uzun süredir saçımı yıkayamadım. Burundaki bantları ıslatmadan nasıl saçımı yıkayabilirim? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
Merhaba iyi sosyaller. Geçen hafta perşembe günü burun ameliyatı geçirdim ve uzun süredir saçımı yıkayamadım. Burundaki bantları ıslatmadan nasıl saçımı yıkayabilirim? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 29 Kasım 2022 #2 Erkek kuaförlerinin yıkadığı şekille yıkayabilirsiniz. Ama tek başınıza çok zor olabilir. Ailenizle yaşıyorsanız yardım isteyebilirsiniz.
Erkek kuaförlerinin yıkadığı şekille yıkayabilirsiniz. Ama tek başınıza çok zor olabilir. Ailenizle yaşıyorsanız yardım isteyebilirsiniz.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 29 Kasım 2022 #3 Kuru şampuanlar var onlardan sipariş edip kullanabilirsiniz...