Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 7 Ekim 2022 #1 Burun et ameliyatinda olum riski var mı? Cunku rahat nefes alamiyorum ve rahatsiz ediyor, su son haberlerden sonra tirstim ameliyattan. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
Burun et ameliyatinda olum riski var mı? Cunku rahat nefes alamiyorum ve rahatsiz ediyor, su son haberlerden sonra tirstim ameliyattan.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #2 Var. Bilindik yerlerde yapılması şart.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.674 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 7 Ekim 2022 #3 burun ameliyatından sonra ölüm oranı yok denecek kadar azdır, bunu bir doktor diyor. Arkadaşımda en son burun ameliyatı olmuştu. Oradan biliyorum (belki de korkmasını önlemek için demiştir tam bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
burun ameliyatından sonra ölüm oranı yok denecek kadar azdır, bunu bir doktor diyor. Arkadaşımda en son burun ameliyatı olmuştu. Oradan biliyorum (belki de korkmasını önlemek için demiştir tam bilmiyorum.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.481 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Her ameliyatta ölüm riski vardır. Aynı sorun bende de var fakat ameliyat olunca düzelmiyor diye bir duyum aldım. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
Her ameliyatta ölüm riski vardır. Aynı sorun bende de var fakat ameliyat olunca düzelmiyor diye bir duyum aldım. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 474 7 Ekim 2022 #5 Merdiven altı bir yere yaptırmazsan problem olmaz herhalde
4 467597 Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.403 Çözümler 2 7 Ekim 2022 #6 Doktorların seni öldürme gibi bir niyeti yoksa ölmen biraz zor ama imkansız değil. Güvenilir ellerde olmanızı tavsiye ederim şakaya gelmez.
Doktorların seni öldürme gibi bir niyeti yoksa ölmen biraz zor ama imkansız değil. Güvenilir ellerde olmanızı tavsiye ederim şakaya gelmez.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.674 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 7 Ekim 2022 #7 heartagram dedi: Doktor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaşım da ameliyata girmiş, oradaki doktor demiş. Bana öyle söyledi yani. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
heartagram dedi: Doktor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaşım da ameliyata girmiş, oradaki doktor demiş. Bana öyle söyledi yani.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.461 Çözümler 7 7 Ekim 2022 #8 Enes Kessler dedi: Burun et ameliyatinda olum riski var mı? Cunku rahat nefes alamiyorum ve rahatsiz ediyor, su son haberlerden sonra tirstim ameliyattan. Genişletmek için tıkla... Sadece burun değil her ameliyatta hastanın uyanmama ihtimali vardır.
Enes Kessler dedi: Burun et ameliyatinda olum riski var mı? Cunku rahat nefes alamiyorum ve rahatsiz ediyor, su son haberlerden sonra tirstim ameliyattan. Genişletmek için tıkla... Sadece burun değil her ameliyatta hastanın uyanmama ihtimali vardır.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #9 Bir akrabamın burun ameliyatı sırasında kalbi durmuştu doktorlarda anlamamıştı durdunu bitkisel hayata 20yıl yaşayıp vefat etti sonra. Yani imkansız değil .
Bir akrabamın burun ameliyatı sırasında kalbi durmuştu doktorlarda anlamamıştı durdunu bitkisel hayata 20yıl yaşayıp vefat etti sonra. Yani imkansız değil .
Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 7 Ekim 2022 #10 RTX2023 dedi: Bir akrabamın burun ameliyatı sırasında kalbi durmuştu doktorlarda anlamamıştı durdunu bitkisel hayata 20yıl yaşayıp vefat etti sonra. Yani imkansız değil. Genişletmek için tıkla... Cıdden 20 sene komaya mı gırdı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
RTX2023 dedi: Bir akrabamın burun ameliyatı sırasında kalbi durmuştu doktorlarda anlamamıştı durdunu bitkisel hayata 20yıl yaşayıp vefat etti sonra. Yani imkansız değil. Genişletmek için tıkla... Cıdden 20 sene komaya mı gırdı?