Plory Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Burnumda eğrilik var tıpta adı septum deviasyonu diye geçiyormuş. Benim merak ettiğim ise ben bu ameliyatı olursam dışta gözüken eğrilik düzelecek mi? İnternette dış görüntü değişmiyor yazıyor ama mantıken değişmesi gerekmez mi?
Merhaba. Burnumda eğrilik var tıpta adı septum deviasyonu diye geçiyormuş. Benim merak ettiğim ise ben bu ameliyatı olursam dışta gözüken eğrilik düzelecek mi? İnternette dış görüntü değişmiyor yazıyor ama mantıken değişmesi gerekmez mi?
A Azygos1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 871 5 Temmuz 2022 #2 Septoplasti ameliyatında değişmiyor. Rinoplasti yaptırman lazım ki ameliyat olmuşken rinoplasti yaptırman daha iyi olacaktır.
Septoplasti ameliyatında değişmiyor. Rinoplasti yaptırman lazım ki ameliyat olmuşken rinoplasti yaptırman daha iyi olacaktır.
Plory Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 1 10 Eylül 2022 #3 Azygos1 dedi: Septoplasti ameliyatında değişmiyor. Rinoplasti yaptırman lazım ki ameliyat olmuşken rinoplasti yaptırman daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam, biraz geç oldu ama mantıken kemiği düzeltmiyorlar mı septoplastide de neden düzelmiyor dış görünüş. Ve bir de 18 yaş altına yaparlar mı?
Azygos1 dedi: Septoplasti ameliyatında değişmiyor. Rinoplasti yaptırman lazım ki ameliyat olmuşken rinoplasti yaptırman daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam, biraz geç oldu ama mantıken kemiği düzeltmiyorlar mı septoplastide de neden düzelmiyor dış görünüş. Ve bir de 18 yaş altına yaparlar mı?