Burun eğriliği tekrarlar mı?

Burun eğriliği ve konka küçültme ameliyatı oldum. Estetik değil yani ancak eğrilik tekrarladı hatta çok daha kötü oldu. Siz ameliyat oldunuz mu?

Bende ameliyat oldum ve üstünden yaklaşık 9-10 ay geçti eğrilik tekrarladıysa yapacağınız bir şey yok kendinize çok daha iyi bir plastik cerrah seçmeniz lazım çünkü revizyonu çok daha zorlu olacaktır ama bu gözünüzü korkutmasın yapan kişi iyiyse çok rahat bir şekilde atlatabilirsiniz umarım.

Bende ameliyat oldum ve üstünden yaklaşık 9-10 ay geçti eğrilik tekrarladıysa yapacağınız bir şey yok kendinize çok daha iyi bir plastik cerrah seçmeniz lazım çünkü revizyonu çok daha zorlu olacaktır ama bu gözünüzü korkutmasın yapan kişi iyiyse çok rahat bir şekilde atlatabilirsiniz umarım.

Yapan kişi aslında çok iyi bir doktor neden böyle olduğunu anlamadım. Ameliyatı özelden olduğum için tekrar aynı doktora gideceğim. Ameliyat başarısız olduğu için tekrar ameliyat olma durumunda para istemezler diye düşünüyorum. Benden kaynaklı bir durum yok çünkü. Herhangi bir kırılma, vurma olmadı. Bilginiz var mı bu konu hakkında?

Yapan kişi aslında çok iyi bir doktor neden böyle olduğunu anlamadım. Ameliyatı özelden olduğum için tekrar aynı doktora gideceğim. Ameliyat başarısız olduğu için tekrar ameliyat olma durumunda para istemezler diye düşünüyorum. Benden kaynaklı bir durum yok çünkü. Herhangi bir kırılma, vurma olmadı. Bilginiz var mı bu konu hakkında?

Maalesef ki tekrarlanan ameliyatta para alacaklar. Bir arkadaşım revizyon olmuştu ondan tekrar hastane ücreti ve ameliyat ücreti alındı.

Böyle bir risk var maalesef, en iyi doktorda bile. Ameliyatın komplikasyonlarından biri sonuçta. Ücret ve ameliyat tekrarı konusunu bilemiyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı