Burun estetiği sonrası yenilebilecek katı yiyecekler neler?

Charled

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Burun estetiğinden kaç gün sonra katı yiyecekler yenir? Mesela çekirdek, cips falan kaç gün sonra yenir? Ameliyat geçirmiş veya bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Merhaba. Burun estetiğinden kaç gün sonra katı yiyecekler yenir? Mesela çekirdek, cips falan kaç gün sonra yenir? Ameliyat geçirmiş veya bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Ameliyat olalı neredeyse 3 ay olacak ilk 1 hafta neredeyse sadece çorba tarzı sulu şeylerle beslendim. Benim ameliyat çok ağır geçti içindeki kıkırdakların çok yamulduğu için 1 hafta inim inim inledim desem yeridir 2 hafta sonra yavaş yavaş katı yiyeceklere geçtim. Ödeminin artmasını iyileşme hızını yavaşlatmak istiyorum dersen cips tüketebilirsin. Bunları tüketmekten ziyade ameliyat sürecini ve olduktan sonraki sürecini kafana tak ne yapacaksın cipsi kardeşim. Cipsiz de ölecek değilsin hani. Tuzlu yiyeceklerden uzak dur bromelain olan şeyler tüket, yüzüstü yatma hiç. Bol su iç ve unutma burun 6 ay sonra yavaş yavaş kendine geliyor tam haline 2 yıl sonra oturuyor tabi bu süreçte herhangi bir darbeye maruz kalmazsa.

Benim de 3 4 günüm çok ağır geçti. Ondan sonra bir anda çok rahatladım. Çoğu katı yemeği tüketebiliyorum. Et, tavuk falan bunları rahat bir şekilde yiyorum. Bir sorun oluşmaz diye düşünüyorum bunları yerken doğru mudur? Cips örneğini falan da sert gıda olarak vermek istedim yemek istediğimden değil.

Evet bazıların 3-4 gün ağır geçiyormuş ama benim iç kıkırdaklarım o kadar yamulmuş ki düzelttikten sonra kıkırdaklar bile şaşırdı ağrım 2 hafta sürdü desem yeridir. Üst dişlerim ve damağım zaten uyuşuk gibiydi benim seni bilemiyorum tabii. Evet sakın sert yiyecekler tüketme derim.

Geçmiş olsun size de. Şu an memnun musunuz peki sonuçtan?

Geçmiş olsun size de. Şu an memnun musunuz peki sonuçtan?
Teşekkürler size de geçmiş olsun. Şu an sağlıklıyım en önemlisi bu. Memnun sayılırım ama daha henüz 3 ay geçti sayılır tam kesin sonuç için bence 1 sene geçmesi gerekiyor en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…