Burun estetiği yaptırmak

Merhaba hocam samimiyetinize dayanarak sormak istiyorum 16 yaşıma gireceğim temmuz ayınds ve burnum çok kötü büyük kemerli vs bende 18'ime şakasız girdiğim gibi burun estetiği olmak istiyorum süreç nasıl fiyatlar nasıl futbolcuyum futbol oynayamayacak mıyım teşekkür ederim.

Selamlar, uzun zaman olduğu için fiyat konusunda bir şey söyleyemem ama süreç sancılı değil. 10-15 günde izler yok denecek kadar azalıyor(biraz kişiden kişiye değişebilir) ve ağrı/acı hissetmiyorsun.
Futbol büyük ihtimal oynayamazsın, hayatın boyunca dikkat etmen gerekiyor burnuna.

Anladım hocam mahallede bile top koşturursam vs dikkatli olmam gerekiyor sanırsam peki hocam burnunuzu nasıl değiştiriyorsunuz yani şunu sormak istiyorum size hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama örneğin burnum şöyle şöyle olsa güzel mi diyorsunuz bir burun örneği falan mı gösteriyorsunuz bunları yaptınız vb burnunuzun yüzünüzde nasıl duracağını görebiliyor musunuz yani kestirebiliyor musunuz az çok umarım anlatabilmişimdir derdimi.

Benim gittiğim doktor estetisyen değildi kbbciydi o yüzden katalogtan burun seçer gibi durumlar yaşamadım . Gittiğin doktora bağlıdır diye düşünmekteyim. Benim burnum yamuktu ve yamukluğun düzeltilmesini istemiştim yalnızca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…