Atii242 Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 459 Çözümler 1 Yer TR Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 4060 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2025 #1 Selamlar. 16 yaşındayım. Burnum orta büyüklüğünde diyebilirim vücuduma göre tam burnum. Annemin babamın burnu büyük sayılır abimin burnu küçük benimki annemin burnuna benziyor büyümesinden korkuyorum. Büyür mü? Büyümesi engellenebilir mi?
Selamlar. 16 yaşındayım. Burnum orta büyüklüğünde diyebilirim vücuduma göre tam burnum. Annemin babamın burnu büyük sayılır abimin burnu küçük benimki annemin burnuna benziyor büyümesinden korkuyorum. Büyür mü? Büyümesi engellenebilir mi?
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #2 Atii242 dedi: Selamlar. 16 yaşındayım. Burnum orta büyüklüğünde diyebilirim vücuduma göre tam burnum. Annemin babamın burnu büyük sayılır abimin burnu küçük benimki annemin burnuna benziyor büyümesinden korkuyorum. Büyür mü? Büyümesi engellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam böyle şeyler %90 genetik oluyor çok takmayın muhtemelen en geç 1 2 yıl sonra oturacaktır eğer şeklini beğenmiyorsanız yüz yogası tekniklerine bakabilirsiniz.
Atii242 dedi: Selamlar. 16 yaşındayım. Burnum orta büyüklüğünde diyebilirim vücuduma göre tam burnum. Annemin babamın burnu büyük sayılır abimin burnu küçük benimki annemin burnuna benziyor büyümesinden korkuyorum. Büyür mü? Büyümesi engellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam böyle şeyler %90 genetik oluyor çok takmayın muhtemelen en geç 1 2 yıl sonra oturacaktır eğer şeklini beğenmiyorsanız yüz yogası tekniklerine bakabilirsiniz.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 21 Mayıs 2025 #3 Burun büyümesi 17 - 19 yaşlar arasında büyümeyi durdurur. Hastalıklar ve istisnalar hariçtir.
Ronn Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 21 Mayıs 2025 #4 Atii242 dedi: Selamlar. 16 yaşındayım. Burnum orta büyüklüğünde diyebilirim vücuduma göre tam burnum. Annemin babamın burnu büyük sayılır abimin burnu küçük benimki annemin burnuna benziyor büyümesinden korkuyorum. Büyür mü? Büyümesi engellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Burun gelişmesi 15 yaşında durur kardeşim benim
Atii242 dedi: Selamlar. 16 yaşındayım. Burnum orta büyüklüğünde diyebilirim vücuduma göre tam burnum. Annemin babamın burnu büyük sayılır abimin burnu küçük benimki annemin burnuna benziyor büyümesinden korkuyorum. Büyür mü? Büyümesi engellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Burun gelişmesi 15 yaşında durur kardeşim benim
Atii242 Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 459 Çözümler 1 Yer TR Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 4060 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2025 #5 DoktorBey19 dedi: Burun büyümesi 17 - 19 yaşlar arasında büyümeyi durdurur. Hastalıklar ve istisnalar hariçtir. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse geçmiş olsun benim için bir de bunla uğraşacağım yahu ameliyat olurum en kötü yoksa cidden annemin burnu kötü yani umarım olmaz. Ronn dedi: Burun gelişmesi 15 yaşında durur kardeşim benim Genişletmek için tıkla... Yani hocam bana da öyle geldi şimdi ama emin olamadım en son 14-15 yaşına kadar büyüdü benim daha da ciddili fark olmadı burnumda.
DoktorBey19 dedi: Burun büyümesi 17 - 19 yaşlar arasında büyümeyi durdurur. Hastalıklar ve istisnalar hariçtir. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse geçmiş olsun benim için bir de bunla uğraşacağım yahu ameliyat olurum en kötü yoksa cidden annemin burnu kötü yani umarım olmaz. Ronn dedi: Burun gelişmesi 15 yaşında durur kardeşim benim Genişletmek için tıkla... Yani hocam bana da öyle geldi şimdi ama emin olamadım en son 14-15 yaşına kadar büyüdü benim daha da ciddili fark olmadı burnumda.