Burun neden kanamış olabilir?

SucreScof

Picopat
Arkadaşlarımla oyun oynarken aniden çok kötü lağım kokusu gibi bir koku geldi ve 5 dakika sonra burnum kanamaya başladı ama bir türlü durmak bilmedi. Yaklaşık 5-6 dakika kanadı ve durmak bilmedi. Sonra da karnım ağrımaya başladı, bir iki dakika oturdum, sonra duş aldım. Şu an bir şeyim yok gibi. Normal gibi duruyor ama niyeyse kanamanın su gibi akıp bir türlü durmaması hafif korkuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yapabileceğiniz en güzel şey bir hastaneye gidip kontrol ettirmek olur. Hem içiniz rahatlar hem de bir sorun varsa ortaya çıkar. Olası sebeplerden biri oyun oynarken artan kan basıncı ve havanın kuruluğu/ sıcaklığı sebebiyle burun kılcallarınızın çatlaması. Ancak bu tek sebep değil; ciddi şeyler de yatıyor olabilir altında. Bir darbe sonucunda değil de durup dururken kanamış olması şüphe uyandırıcı bu sebeple.

Hocam yapabileceğiniz en güzel şey bir hastaneye gidip kontrol ettirmek olur. Hem içiniz rahatlar hem de bir sorun varsa ortaya çıkar. Olası sebeplerden biri oyun oynarken artan kan basıncı ve havanın kuruluğu/ sıcaklığı sebebiyle burun kılcallarınızın çatlaması. Ancak bu tek sebep değil; ciddi şeyler de yatıyor olabilir altında. Bir darbe sonucunda değil de durup dururken kanamış olması şüphe uyandırıcı bu sebeple.
Herhangi bir darbe almadım hocam son birkaç gündür havalar bir anda epey bir ısındı diğer arkadaşında dediği gibi muhtemelen o yüzdendir ama yarın hastaneye gitmeye çalışacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı