Burun neden tıkanır?

paulKellerman

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar burnumun teki hep tıkalı. Ya sağ ya sol fark etmiyor. Artık bıktım. Çözümü var mıdır bu şeyin?

Arkadaşlar burnumun teki hep tıkalı. Ya sağ ya sol fark etmiyor. Artık bıktım. Çözümü var mıdır bu şeyin?
Hocam aynı şekil bende de oluyor kaç tane ilaç kullandım birisi tıkanıyor, birisi kapanıyor. Sağ sol değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı şekil bende de oluyor kaç tane ilaç kullandım birisi tıkanıyor, birisi kapanıyor. Sağ sol değişiyor.
Vallahi ben de burnuma sürekli sprey sıktım geçmedi, hiçbir zaman açık olmuyor nefes alamıyorum.

Büyük ihtimal ameliyatlık bir durum yoktur, alerjik bir sorun olabilir. Doktora gidin. Büyük ihtimal alerji önleyici çiğneme tableti ile sadece reçete ile yazılabilen bir burun spreyi alırsınız.

(Aşırı küçük bir ihtimal ise de ameliyat olursunuz ama dediğim gibi aşırı küçük)

Burnumda yamukluk yok ama nedense böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hasta değilim ama sağ sola yatınca tıkalı yerler değişiyor dediği gibi.
Hocam, o bende de oluyor fakat bizimkinde aşırı fark var yani en azından benim öyle deviasyon yüzünden. Fitness yaparken falan kalbim sıkışıyor hatta. Burnunuzun dış görüntüsünde bir fark var mı yamukluk olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…