Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 27 Eylül 2020 #1 Eskiden burnum daha küçük ve şekli dikti. Şimdi -ergenlikten dolayı- daha uzun ve hafif kanca şekline girmeye başladı. Eski haline geri döner mi?
Eskiden burnum daha küçük ve şekli dikti. Şimdi -ergenlikten dolayı- daha uzun ve hafif kanca şekline girmeye başladı. Eski haline geri döner mi?
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.725 Makaleler 4 Çözümler 9 27 Eylül 2020 #2 Bunu bize değil doktora anlatman daha iyi olmaz mı?
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 27 Eylül 2020 #3 Benim bildiğim ergenlikten çıktıktan sonra burun senin burun olacak. Eski haline dönse kimse büyük burunlu olmazdı.
Benim bildiğim ergenlikten çıktıktan sonra burun senin burun olacak. Eski haline dönse kimse büyük burunlu olmazdı.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.816 Çözümler 13 Yer Vorkuta 27 Eylül 2020 #4 Bebekken burnun küçüktü herkesinki gibi. Büyüyorsun, değişimler olacak. Gelişme çağın geçtikten sonra gerçek halini alacak burnun.
Bebekken burnun küçüktü herkesinki gibi. Büyüyorsun, değişimler olacak. Gelişme çağın geçtikten sonra gerçek halini alacak burnun.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #5 Daha da uzayıp kanca biçimi alıp çenene değecek. Bu dediğim yaşlanınca, korkma. Çene de uzayacak.
Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #6 Cortana12 dedi: Eskiden burnum daha küçük ve şekli dikti. Şimdi -ergenlikten dolayı- daha uzun ve hafif kanca şekline girmeye başladı. Eski haline geri döner mi? Genişletmek için tıkla... Burun eski haline döner mi hiç dönse estetiğe 10K para bayılmazdım.
Cortana12 dedi: Eskiden burnum daha küçük ve şekli dikti. Şimdi -ergenlikten dolayı- daha uzun ve hafif kanca şekline girmeye başladı. Eski haline geri döner mi? Genişletmek için tıkla... Burun eski haline döner mi hiç dönse estetiğe 10K para bayılmazdım.